Modem arayüz şifresini ve modem şifresini değiştirin. Evde yaşayan başka birisi varsa, iyilik yaptığını düşünerek komşunuza şifrenizi veriyor olabilir.
Selam arkadaşlar. Ben internetimin çok yavaşladığını fark edeli bayağı bir oldu. Bir baktım komşular bağlanmış. Mac engelleme ile önlemeye çalıştım. Ama aynı komşum aynı cihazla ama farklı Mac adresleri ile bağlanmış. Gerçekten internet hızını çok etkiliyor. Engellesem de tekrar bir süre sonra bağlanıyorlar. Ne yapmalıyım?
Ya da bu modeme bağlanan kişi yasaklı sitelere girerse bundan daha beteri yaşanır.Fatura 400 lira gelince görür iyiliği.
Adam ısrarla şifre değiştirmeye cevap vermiyor. Şifreyi değiştirdikten sonra başkası nasıl girebilir hiç bir fikrim yok ama adam illa bloklamaya çalışıyor.Konuya konu sahibinden daha çok mesaj gelmiş herkes birbirinin aynı mesajlarını yazmış. Cevap versin hele öyle devam edersiniz.
Modem arayüzünden WPS kapat. Daha sonra en güncel şifreleme teknolojisi hangisiyse modeminin desteklediği onu seç. Örneğin WPA3 varsa yalnızca WPA3 şeklinde seç. Güçlü bir şifre kullan. Eğer sabit mac ile bağlanıyorlarsa komşunun mac adresini kara listeye ekle.Selam arkadaşlar. Ben internetimin çok yavaşladığını fark edeli bayağı bir oldu. Bir baktım komşular bağlanmış. Mac engelleme ile önlemeye çalıştım. Ama aynı komşum aynı cihazla ama farklı Mac adresleri ile bağlanmış. Gerçekten internet hızını çok etkiliyor. Engellesem de tekrar bir süre sonra bağlanıyorlar. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.