Cumhur İttifakı'nda Şeriatçı HÜDA-Par krizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gençler arasında başörtüsü sıkıntısı falan yok gençler birbirinin inançlarına saygı duyuyor sorun 45 yaş üstünde ha birde kaçıncı yüzyılda hala başörtüsü tartışılıyor adamlar uzaya çıkıyor aloo
 
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

Kimsede demiyor ki bu maddeler ilga maddeleri yani bu maddelerden birini bile dokunursanız otomatikman Türkiye diye bir devlet kalmıyor .

Sende vatansız kalıyorsun , maddeleri değiştirdikten sonra yeni bir devlet kurarlar herhalde !
Fakat gerçek şu ki : Bu maddelerin herhangi birine dokunursanız Türkiye Cumhuriyeti diye bir devlet ülke kalmıyor , ve dahi isteyen de keza işgal de edebilir yeni devlette kurabilir , kafaya göre .
 
Kısaca şeriat getirme çabaları.

Direkmen ilgayla yıkma olayı bu :D

DEĞİŞTİRİLEMEZ MADDE DEMEK ANAYASA İLGA DEMEK , ANAYASA İLGA OLDUĞU ZAMAN DA DEVLET YOK DEMEK DEVLET YOK DEYİNCE VATANDAŞ YOK DEMEK YANİ SÖZLEŞME FESİH DEMEK .

Valla ne diyeyim :D , Türkiye = Komedi .

Türk = Arap kölesi !
 
Sevgili arkadaşım : Laiklik yada genel tabir sekülerlik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değildir .

teizmin dinin devlet işlerinden tamamen hiçbir gerekçe sebep vesaire olmaksızın tamamen ayrıştırılmasıdır . Yani Türkiye'nin laik bir ülke olduğunu söyleyebilmen için !

Yürütmenin de yasamanın da yargının da hiçbir şekil ve ad altında teistik dini herhangi bir eylem hal tavır davranış söylem vesaire bulunmaması gerekir .

Bu hususta devletin herhangi bir noktasında ve herhangi bir şekilde gözleminin yapılmaması gerekir eğer böyle bir şey olursa da şiddetle cezalandırılması ve anında refleks gösterilmesi gerekir .

Örneğin AKP dönemini ele alınız , 20 yılı geçmiş bir dönem , ve bu 20 yılı geçmiş dönemi ele alarak şunu tartışmasız ve kesinlikle söyleyebiliriz .

TÜRKİYE LAİK DEĞİLDİR , LAİKTE KALMAMAKTADIR .

Bu yüzden muhalefetin enformasyon oyunlarına danışıklı kurgulu planlı kurgularına gazına propagandasına gelip de lütfen sakın fil dişi kuleler hayal dünyası pembe düşler muhabbetleri yapmayınız : Bu açıkça kurbağının kaynar suda haşlanması olayıdır .

Kurbağayı kaynar suya koyarsan hemen zıplar çıkar ölmez , Fakat kurbağa içindeyken kısık ateşte belli bir süre suyu kaynatınca kurbağa zıplamaz ve kaynar suda haşlanarak ölür .

Haliyle de bu türden politikaların başarıya ulaşması da böyledir , Kısık ateşle alttan ateşi verirler . BUNLAR GİDİCİ HALK BUNLARI SEPETLER İKİ YILA KALMAZ NANAY TÜRK HALKI HİÇ BİR ŞEYE BENZEMEZ TÜRKİYE LAİKTİR , falan filanlar hep kısık ateştir .

Bir gün bir köpek çivinin üstüne oturur ama kalkmaz , bunu gören birisi sahibine der ki niye köpek kısık kısık havlıyor neden çivinin üstünden kalkmıyor : o da der ki yeterince acıtmıyordur

Bu tip popüler popülist politikalar muhalefet habire işte bu uyarılmayı kontrol eder , acır da yeterince acıtmaz bu yüzden .

O gün geldiğinde o kadar çok acıtır ki acıdan öldüğünde dersin ki ben niye başında çivinin üstünden kalkmadım dersin gibi düşün .


İki yahudi dilenci hikayesi de biri müslüman kılığında ya da ne hikaye düşünüyorsan

Bir gün sende hal derman kalmadığında ; en sağlam darbeyi yediğinde o zaman anlarsın gerçeğin tokadını bu sefer de hiç bir şey yapamazsın çünkü o aradan geçen sürede bütün o imkan kaynak her şeyi kaybetmişsindir neyle yapacaksındır .

Türkiye laiktir laik kalacak!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı