Siz bir oyun yapsaydınız nasıl olurdu?

Ahmet_47

Femtopat
Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet gördüğünüz gibi, ben bir oyun geliştirmek istiyorum ve sizden bir oyun yapsaydınız nasıl bir şey olurdu diye sormak istiyorum.
 
Benim küçüklükten beridir hayalim zaten tek başıma büyük bir oyun çıkarmak. Küçük küçük denemelerim oldu ancak daha istediğim tarzda yapamadım. Açık dünya, modern zamanda geçen, duygusal hikayeli bir fps/tps oyunu isterim açıkçası.
 
Sherlock holmes tarzı bir oyun yapardım. Muhtemelende böyle olurdu diyaloglar vesaire.
2023_03_25_0nn_Kleki.png
 
Duygusallıktan hep kaçınmaya çalışırım fakat bir oyun yapsam konusu muhtemelen The Last of Us tarzı aksiyon & dram (aksiyon neyse de) üzerine olurdu. Bunu tabii ki post-apocalypse bir dünyada değil modern bir dünyada anlatmaya çalışırdım.
 
2 boyutlu 1V1 savaş tarzı karakter seçip arkadaşınla savaşabildiğin, yendikçe para kazanıp yeni karakterler açabildiğin eğlenceli bir oyun yapabilirisin bence.
 
GTA gibi açık dünya olup günümüz tarihinde geçen bir örgüt veya mafya tarzında bir oyun. Grafikler CoD MW2 gibi olacak ama.

Diğer oyunum ise:

Dünyayı saran uluslararası gizli örgütler ile 5 kişilik bir takımın dünya üzerinde ki organize çalışma ile gizli örgütlerin işini bitirmeye çalışmak. Bu oyunda da açık dünya olmalı belirli yerlere küçük gangster toplulukları tarzı NPC konulmalı. Ve bu oyun dünya da gerçek bir şehir ve ülkede geçmeli, birebir modelleme aynı MSFS de ki olay gibi.

Aslında iki oyun da aynı sayılır ama kafamdaki detayları yazsam bariz farklar ortaya çıkar. Bu 2 oyun uyum içerisinde gitmeli mesela üstteki oyundan 2 tane çıktı diyelim ve artık örgüt dünyayı ele geçirmiş alttaki oyun ise ona devam tarzında o örgütleri bitirmeye çalışacak. Kafamda deli sorular... :D
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı