Riot Desteğin açıklamamı okumadan kopyala yapıştır cevap vermesi

vahşet123

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2021
Mesajlar
2.405
Makaleler
1
Çözümler
7
Merhabalar. Riot hesabıma erişimini kaybettiğim için kendi mailim üzerinden 14 Mart günü Riot Desteğe ulaştım. Bana 13 tane güvenlik sorusu soruldu, cevaplarını verdim fakat 2 haftaya yakındır cevap gelmedi. Ben de tekrar bilet atmayı denedim fakat bir türlü bilet gönderemedim. Talep oluşturuldu diyordu fakat bilet gitmiyordu. Ben de e-posta değiştirip başka bir e-postam üzerinden bilet göndermeyi denedim. Başka bir e-postam üzerinden size daha önce ulaştığımı, uzun süredir cevap gelmediğini, o yüzden de bu e posta ile tekrardan bilet gönderdiğimi açıkladım. Bana tekrar 13 tane güvenlik sorusu soruldu ve gene onları cevapladım. Birkaç gün sonra cevap geldi.

Ekran görüntüsü 2023-03-27 214747.png

Okumak istemeyenler için kısaca; Daha önce 2 hafta gönderdiğim bilet ile en son farklı e-postadan gönderdiğim biletin farklı insanlar tarafından gönderildiği sanılmış. Halbuki 2 bileti de ben gönderdim. Öyle sanıldığı için de doğal olarak hesabın iki kişi üzerinde el değiştirildiği yasak olduğundan dolayı hesabı teslim alamadım. Hesabın tek sahibi benim oysa ki.

Ben de bu yanlış anlaşılmadan sonra yani 1 gün önce Riot Desteğe tekrar ulaştım. Hesabın iki kişi üzerinde el değiştirilmediğini, bilet gönderen 2 kişinin de aslında ben olduğunu, 13 tane güvenlik sorusunu benden başka kimsenin yanıtlayamayacağını anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalıştım. En sonunda Riot Destekten mesaj geldi. Fakat hiç yaptığım açıklama okunmadan yukarıda daha önce gönderdikleri cevabın aynısı kopyala yapıştır şeklinde hiç değiştirilmeden geri aldım.

Ekran görüntüsü 2023-03-28 205337.png

Bu duruma karşı ne yapabilirim? Attığım bilet doğru düzgün okunmuyor bile. Hesaba 4 haneli rakamlar kadar para yatırdığım için sonuna kadar uğraşmak istiyorum.
 
Riot Games'in desteğinden faydalı geri dönüş alabilen insan Kadir Gecesi doğmuştur geçmiş olsun.

Bir keresinde 1 yıllık sohbet kısıtlama cezası almıştım. Bilet attım kaldırdılar. Hayattaki tüm şansımı kullandım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf Türk'üm diye beni mağdur etti onlar, o yüzden güvenim falan kalmadı.


Şu konuyu biri okusa zaten Riot'ta direkt ırkçı der, net yani.

Kısaca Türk oyuncularına değer vermiyorlar. O yüzden sizin de mağdur olmanız muhtemel, inşallah olmazsınız.
 
Sırf Türk'üm diye beni mağdur etti onlar, o yüzden güvenim falan kalmadı.


Şu konuyu biri okusa zaten Riot'ta direkt ırkçı der, net yani.

Kısaca Türk oyuncularına değer vermiyorlar. O yüzden sizin de mağdur olmanız muhtemel, inşallah olmazsınız.
Geçmiş olsun hocam. Ben hesabımı geri alana kadar yakalarını asla bırakmayacağım. Bu saatten sonra da LoL ile falan bir işim olmaz.
 
Geçmiş olsun hocam. Ben hesabımı geri alana kadar yakalarını asla bırakmayacağım. Bu saatten sonra da Riot'la bir işim olmaz.

Boş verin hocam hesabı. Bırakmaya çalışın. Haksız perma yedim maymun kelimesini kullandığım için. Hala bırakamıyorum oyunu. İllet bir şey bu LoL.
 

Geri
Yukarı