Evden çalışmak mı mantıklı yoksa dershaneye gidilmeli mi?

Drachaos

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2018
Mesajlar
446
Merhaba bu sene sınava gireceğim ama büyük ihtimal mezuna bırakacağım matematik temelim çok kötü çarpım tablosunu bile bilmiyorum. Türkçede kötü ama okuduğumu az çok anlıyorum. Sizce nasıl çalışmalıyım? Dershaneye mi gitmeliyim, gidersem hangisini önerirsiniz? Evden çalışırsam hiç bilmediğim konuları nereden öğrenebilirim?
 
Ben de maalesef matematik hiç anlamıyorum. Bu arada sen meslek lisesine mi gidiyorsun, normal lise mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa dershaneye gidin ama yoksa gitmeyin. 5 kuruş parasız dershaneye gidince ne moral ne motivasyon kalıyor ek olarak evden çalışarak ben başarırım diyorsanız evde kalın ama bu böyle düzelmez diyorsanız dershaneye gidin.
 
Merhaba, bu sene sınava gireceğim ama büyük ihtimal mezuna bırakacağım matematik temelim çok kötü çarpım tablosunu bile bilmiyorum. Türkçe de kötü ama okuduğumu az çok anlıyorum. Sizce nasıl çalışmalıyım? Dershaneye mi gitmeliyim, gidersem hangisini önerirsiniz? Evden çalışırsam hiç bilmediğim konuları nereden öğrenebilirim?

Dershaneye gitsen bile çarpım tablosundan başlatacaklarını sanmıyorum da çarpım tablosunu nasıl bilmiyorsun onu anlamadım. İlk öğren, sonra gitmeyi düşünürsün de gitme bence. Gerek yok. Artık geç kalmışsın.
 
İmkanınız varsa dershaneye gidin. Dershane sizin çalışmanızı düzene sokar, ilerlemenizi ve eksik kaldığınız kısımları takip eder ve sizin de etmenize yardımcı olur. İyi araştırın, güzel bir dershane size çok faydalı olur. 2020 senesinde dershaneler kapanana kadar netlerim hep artarak devam etti. Sınıf belirleme sınavında 57 TYT neti yapmışken 4 ay sonra 95 net yapıyordum. İş sizde ve sizin çabanızda bitiyor ancak yine de dershanenin avantajları çok fazla.
Not: Çarpım tablosu öğrenip gitmenizi öneririm.
 
Abi gitmeyin şu dershaneye , tek esprisi çözemediğini hocaya çözdürmek oluyor onunda çözümü var bir ton uygulama. Kendinizden eminseniz bilgisayarın başına geçtiğinizde oyun oynamadan verimli şekilde çalışırım diyorsanız gitmeyin. Dersanede binbir türlü boş tip yüzünden verim falan alamayacaksınız zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı