Üniversiteler "Hibrit" olarak açılıyor!

Ben üniversitemle aynı şehirde yaşıyorum 15dk mesafedeyim. Ama 5 saat ötede yaşayan arkadaşlara çok büyük haksızlık olacak. Adamların kalacak yeri olmayacak yani gelemeyecekler. Ben öğreneceğim onlar öğrenemeyecek mi? Saçmalık ya.
Ne bölüm okuyorsun?
 
Rezillikten başka bir şey değil, 3-4 hafta uzaktan olarak resmen çöp oldu. Ya en baştan yüz yüze yapacaktın ya da dönemi komple uzaktan bitirecektin dönem arası yaptıkları iş değil. @AJFA
Ben alıştım artık ya, güzel bir haber beklemiyordum zaten.
 
Fazla giden olmaz muhtemelen belki giderim. Online ders acayip sıkıntı bir şey hocaların interneti gidiyor sesi gelmiyor. Hele hocanın bilgisayarının bir fan sesi var yok böyle bir şey sanki evde uçak çalıştırıyor başımı ağrıtıyor.
 
Ben okula gidip ders dinleyeceğim. Online sistem gerçekten berbat. İkide bir bağlantı kopuyor, hocanın sesi gidiyor.
Bizim uzaktan eğitim derslerinde sorun yok, sorunsuz işleniyor fakat ben verim alamıyorum, bu yüzden gidip yüz yüze dinleyenlerden biri olacağım ben de 👍
 
Derslere yüz yüze katılamayan öğrenciler için ders kayıtları olacak mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu karar yapılabilecek en dengeli sistem. İşin içinde zaten net bir doğru karar yoktu tamamen yüzyüze de eksik online'de eksik. Bunlardan her biri bir tarafı her türlü mağdur edecekti zaten. Yalnız açıklama yapılmayan birkaç şey olduğu için insanlarda kuşkuya düşüyor ve karara negatif bakabiliyor.

Bu sistemin tam ve eksiksiz olması için KYK'ların durumu, yurtdışından gelenlerin ve derslerin kayıt edilip edilmeyeceği gibi ilk düşünüldüğünde akla gelen konuların netlik kazanması lazım.

Eğer dersler tertemiz bir şekilde yüzyüzenin yanı sıra online platformlar için de kayıt edilecekse yapılabilecek en dengeli ve olur sistem bu olur.
 
Ben, Ramazan Bayramı'na kadar insanların oruçlu oruçlu pek geleceğini sanmam hele de ara sınavlar online iken gelen çok az olur. Bayram'dan sonra yüz yüze eğitime katılım artabilir.
 

Geri
Yukarı