PLS ekran sorun yaratır mı ?Alınır.
Alınır.İşlemcisi ve ekraninin 120Hz olmasi bu fiyata cazip geldi, sizce alınır mı? 8K fiyat bandinda?
Sorun çıkartmaz.PLS ekran sorun yaratır mı ?
Alternatifleri var midir?
2. elden iphone tarafinda ne alinabilir sizce ?İkinci el olmadığı sürece pek fazla bir alternatifi yok.
İşlemcisi ve ekraninin 120Hz olmasi bu fiyata cazip geldi, sizce alınır mı? 8K fiyat bandinda?
Sorun çıkarmaz ama Amoled veya Oled'ten geçerseniz farklı gelebilir.PLS ekran sorun yaratır mı ?
1 kere super amoled kullandım kaç sene önce, onun harici hep ips.Sorun çıkarmaz ama Amoled veya Oled'ten geçerseniz farklı gelebilir.
90 fps rahat verir bu arada. A33 alın diyorlar aradaki farka değer mi sizce ?4 5 ay önce ben aldım fazlasıyla memnunum önceden Huawei kullanıyordum şahsen yazılım açısında çağ atladağımı hissetim 120 Hz olması çok iyi hissettiriyor günlük kullanım için gücü yeterli PUBG Mobile'de sabit 60 FPS rahat veriyor. Ekranı bende hiç sıkıntı çıkartmadı ben sadece siyahların kötülüğümü youtubede video izlerken kenardaki boşluklarda hissediyorum onun dışında hiç fark etmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.