Oyun VAC yiyen hesabın envanteri 2K olmuş

Öncelikle herkese merhaba. 2019'da topu topuna 20 TL etmeyecek envanteri olan hesabıma VAC yedirtmiştim. Şu an kasalar pahalılandı diye bir bakayım dedim keşke banlatmasaydım dedim. Bir 3-5 dakika kendime sövdüm. Böyle eskiden kalma hesapları olanlar bence kontrol etsin.Eki Görüntüle 1746983

Kanka ben tek tek tüm eski hesaplarıma girip kontrol ettim 2 tanesi banlı değildi toplamda içinde 800 TL vardi hepsini main e attım :)

Hocam zaten o paranın birçoğu kasa için anahtar alma parasına gitmeyecek mi? Yanlış biliyorsam düzeltin.

Dostum kasayı niye açsın satacak.

Zamanında 30-40 tane 0.01 kuruşa sattığım eldiven kasalarını düşündükçe üzülüyorum.

Her eski CS cinin tek pişmanlığıdır onlardan bir 200 tane sarmışımdır.
 
Öncelikle herkese merhaba. 2019'da topu topuna 20 TL etmeyecek envanteri olan hesabıma VAC yedirtmiştim. Şu an kasalar pahalılandı diye bir bakayım dedim keşke banlatmasaydım dedim. Bir 3-5 dk. kendime sövdüm. Böyle eskiden kalma hesapları olanlar bence kontrol etsin.Eki Görüntüle 1746983
hangi siteden baktınız acaba
 
Hile kullanmışsın bir de utanmadan gelip burda konu açmış ağlıyorsun. Keşke daha çok para kaybetseydin. Sizin gibilere her şey mübah.
 
Hile kullanmışsın bir de utanmadan gelip burada konu açmış ağlıyorsun. Keşke daha çok para kaybetseydin. Sizin gibilere her şey mübah.

Bak çocuk benim bu forumda ağzımı açtırma. 2019 da ben 12-13 yaşındaydım. Çocukluk hevesiyle bir şeyler yaptık. Belki eskiden oynayıpta, kasası olanlar haberi olsun yardımcı olalım diye konu açıyorum, senin yazdığın şeye bak. Ayrıca para yatırmadım ki kaybedeyim, sadece oyundan düşen itemler. Ban yediğimden beri hile işine bulaşmadım bulaşmam da. Gören de hep hileciyiz sanacak.

Hiç üzülmedim. Hile kullanana az bile.

Senin üzülmene ihtiyacım yok kardeşim ben burada bana yardım edin diye değil eskiden oynayıp unutanlar bir baksın görsün diye konu açıyorum. Ayrıca hile kullanmayın diye görenlere ders olur. Ben sana üzülüyorum şahsen zekana mantığına.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı