Gereksiz VAC ban

Denedim elbette. Orada önerilen her çözüm önerisini de denedim fakat hiçbirisi sorunumu çözmedi. Bir gün ben de bir yanlışa kurban gideceğim diye çok korkuyorum. Hatta fobi haline geldi bende haksız VAC. Gelgelelim oyunu da bırakamıyorum.
Bu arada, link de şu: https://help.steampowered.com/en/faqs/view/22C0-03D0-AE4B-04E8

Konu sahibi arkadaş da iddia ettiği gibi masumsa, umarım en kısa sürede aklanır.
Dostum oyunu bırak. Yaklaşık bir buçuk ay önce bu hatayı alıyordum bende. Oyunu silmek haricinde çözememiştim. Keşke silip tekrardan yüklemeseydim. Ben bu hataya düştüm sen düşme. Şakası yok bu işin. Sonra bin pişman olursun.

Dostum oyunu bırak. Yaklaşık bir buçuk ay önce bu hatayı alıyordum bende. Oyunu silmek haricinde çözememiştim. Keşke silip tekrardan yüklemeseydim. Ben bu hataya düştüm sen düşme. Şakası yok bu işin. Sonra bin pişman olursun.
Valla aşırı korktum bu mesajınızdan sonra. Aslında bu hatayı baya uzun süredir alıyorum ama hiç oyunu bırakmayı düşünecek kadar ciddiye almamıştım.
Oyunun dosyalarına herhangi bir müdahalem olmadığından eminim ama kendi işletim sistemini her güncellemede bozan Microsoft'un sektör devi olduğu bir dijital dünyada her şey mümkün geliyor bana. En olmadık şeyi bir şekilde hile falan sanıp da yılların emeğine, birikimine çöker diye korkuyorum.

Eğer kendimi tutabilirsem CS 2 çıkana kadar oynamayayım. O gelince bu hatadan kurtulacağımı umuyorum. Belki yeni bir VAC ile hile tanımlama sistemi de daha isabetli olur hem.

Valla aşırı korktum bu mesajınızdan sonra. Aslında bu hatayı baya uzun süredir alıyorum ama hiç oyunu bırakmayı düşünecek kadar ciddiye almamıştım.
Oyunun dosyalarına herhangi bir müdahalem olmadığından eminim ama kendi işletim sistemini her güncellemede bozan Microsoft'un sektör devi olduğu bir dijital dünyada her şey mümkün geliyor bana. En olmadık şeyi bir şekilde hile falan sanıp da yılların emeğine, birikimine çöker diye korkuyorum.

Eğer kendimi tutabilirsem CS 2 çıkana kadar oynamayayım. O gelince bu hatadan kurtulacağımı umuyorum. Belki yeni bir VAC ile hile tanımlama sistemi de daha isabetli olur hem.
Güzel fikir. CS 2 çıkana kadar oynamayın. Dediğiniz gibi sistem değişebilir. Ama şu ban kalksa bile bir daha bilgisayarıma CS yüklersem ne olayım. Yüklersem gelin dürtün beni.

Şimdiden yiğenim hile kullanmazsan ban yemezsin cart curt diyecek insanların ayak seslerini duyar gibiyim. Buyurun az çok nasıl oynadığımı gösteren video kayıtları. Hatta ve hatta tahminimce ban yememe sebep olan basit eğlence oyununun videosunu bile izleyebilirsiniz.

Şaka gibi ya. Bin bir emek verdiğim Steam hesabı çöp oldu. Bak şu işe. Bir de sanki Overwatch ban yemişim. Kör insanlar mı izliyor bu videoları? Öyleyse kimse güvende değil. CS:GO'yu derhal bırakınız. Eğer banlanmak istemiyorsanız. Geri kalan yazdığım şeyler videonun açıklama kısmında. Buyurunuz.

Israrla hile kullandığımı düşünen varsa ( hesabıma bakın niye çöp edeyim diye klasik bir şey demeyeceğim ) yüklediğim videoları istediğiniz kadar izleyin. İster 0.25 yapın ister maksimum hız. Size kalmış.

CS:GO, Sniper ghost Warrior'dan bile beter bir oyundur.

Buyurunuz Steam hesabım:

Elimde olan bütün videoları yüklemeye çalışacağım. Ana video alttakidir. Diğer videoları açıklama kısmına bırakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öldüğünüzde neden sağda ekran açılıyor?
Ayrıca özellikle ilk klip mükemmel oynamışsınız açıldı mı banınız bari?

Haksız yeseydin şu zamana kadar açılırdı. Sen kullandın veya kullanmadın bilemem, birileri bu hesapta hile kullanmış.

Ayrıca tek bir basit eğlence maçından ne anlayalım ki? Bir şey ifade etmiyor o maç. Atıyorum 3 ay önce hile kullanıldıysa sonradan falan da ban yeme oluyor, VAC gecikmeli çalışıyor.

Öldüğünüzde neden sağda ekran açılıyor?
Ayrıca özellikle ilk klip mükemmel oynamışsınız açıldı mı banınız bari?

Ekran dediğimiz farenin ortaya çıkmasıysa Xbox Game Bar'dan dolayı o. Sizde test edebilirsiniz.

Haksız yeseydin şu zamana kadar açılırdı. Sen kullandın veya kullanmadın bilemem, birileri bu hesapta hile kullanmış.

Ayrıca tek bir basit eğlence maçından ne anlayalım ki? Bir şey ifade etmiyor o maç. Atıyorum 3 ay önce hile kullanıldıysa sonradan falan da ban yeme oluyor, VAC gecikmeli çalışıyor.
Hocam buyrun maç geçmişim. 740 saati olan biri için bence ideal bir istatistik, açıkça söylemek gerekirse kötü bir istatistik. Bir de şunu söylemek istiyorum; eğer bir kişi yanlışlıkla veya sahi ban yesin, o ban açılmaz. Taze yanlışlıkla ban yediğini düşünen varsa hiç umuda kapılmasın. Geçmiş olsun diyebiliriz ancak.
Bu arada yorumumu yanlışlıkla öne çıkardım.

Ekran dediğimiz farenin ortaya çıkmasıysa Xbox Game Bar'dan dolayı o. Sizde test edebilirsiniz.

Hocam buyrun maç geçmişim. 740 saati olan biri için bence ideal bir istatistik, açıkça söylemek gerekirse kötü bir istatistik. Bir de şunu söylemek istiyorum; eğer bir kişi yanlışlıkla veya sahi ban yesin, o ban açılmaz. Taze yanlışlıkla ban yediğini düşünen varsa hiç umuda kapılmasın. Geçmiş olsun diyebiliriz ancak.
Bu arada yorumumu yanlışlıkla öne çıkardım.

Hesabı 2. bir kişi kullanmıyor.

@Gustavo Fring

2018'de eşekliğinden açmış, sonrasında pişman olmuş biri olarak yazıyorum.

Burada hile açmadım diyen birine açtın vs demedim. Maddi geliri dahi olmayan önemsiz bir forum burası hiçbir insanın burada yalan söylemek gibi bir amacı olmaz.

Ben BAN yedikten sonra da oyuna büyük Danger Zone muhabbeti gelmiş, oyun motoru değişmişti. Büyük update'ler öncesi gelen banlar can sıkıyor, bilirim.

Bir mühendislik işi olarak düşünüldüğünde elbette işin birde verimsizlik boyutunu da düşünmek gerekir. İyi çalışan bir sistem olsa da arada masum insanlar da banlanması içten bile değil, olası geliyor. Tabi bu olasılığı desteklediğim anlamı çıkmamalı. Hesabımda ilk kırmızı uyarıyı gördüğümde cidden üzülmüştüm. Ardından bi kere prime yapıp sattım, tekrar hesap kastım derken banın üzerinden 1-1.5bin saat geçti. Banlı hesabımda 300 saatim vardı. Şu an 2 prime hesabım var, birinde 100€'luk envanterim var. Oyuna yaklaşık 1 yıldır giremiyorum. Buna rağmen girip arada kontrol ederim haksız ban gelmiş midir gibisinden. İnşallah yakın zamanda haksız banlar(hile açanlar bu duaya dahil değil, kendi hesabım bile açılmasın) açılır ve kimse bir daha sebepsiz yere ban yemez.

@Gustavo Fring

2018'de eşekliğinden açmış, sonrasında pişman olmuş biri olarak yazıyorum.

Burada hile açmadım diyen birine açtın vs demedim. Maddi geliri dahi olmayan önemsiz bir forum burası hiçbir insanın burada yalan söylemek gibi bir amacı olmaz.

Ben BAN yedikten sonra da oyuna büyük Danger Zone muhabbeti gelmiş, oyun motoru değişmişti. Büyük Update'ler öncesi gelen banlar can sıkıyor, bilirim.

Bir mühendislik işi olarak düşünüldüğünde elbette işin bir de verimsizlik boyutunu da düşünmek gerekir. İyi çalışan bir sistem olsa da arada masum insanlar da banlanması içten bile değil, olası geliyor. Tabii bu olasılığı desteklediğim anlamı çıkmamalı. Hesabımda ilk kırmızı uyarıyı gördüğümde cidden üzülmüştüm. Ardından bir kere Prime yapıp sattım, tekrar hesap kastım derken banın üzerinden 1-1.5bin saat geçti. Banlı hesabımda 300 saatim vardı. Şu an 2 Prime hesabım var, birinde 100€'luk envanterim var. Oyuna yaklaşık 1 yıldır giremiyorum. Buna rağmen girip arada kontrol ederim haksız ban gelmiş midir gibisinden. İnşallah yakın zamanda haksız banlar(hile açanlar bu duaya dahil değil, kendi hesabım bile açılmasın) açılır ve kimse bir daha sebepsiz yere ban yemez.

Hocam size geçmiş olsun demek istiyorum öncelikle. Siz ne güzel vazgeçmeden oyunu oynamaya devam etmişsiniz. Hatta daha iyisi güzel bir envanter bile toplamışsınız. Ben şayet ban yedikten sonra oyunu bıraktım. Zaten çok zevk alarak oynadığım bir oyun değildi. Arada eğlence maçı girerdim zaman geçsin diye. Tek acıdığım şey 740 saatimi böyle bir oyuna harcamış olmam. Şu anda aktif bir şekilde BF1 oynuyorum zevk alarak. Keşke CS:GO oynamak yerine zamanında BF1 alıp oynasaymışım. En büyük hatam ara ara bıraktığım CS:GO'ya her seferinde yine başlamam. Neyse sağlık olsun. Üzerinden 1 yıldan fazla süre geçti. Değer verdiğim, paramı harcadığım bir Steam hesabımdı. Kalıcı bir şekilde lekelenmiş oldu. Elden de bir şey gelmiyor ne yazık ki.

Hocam size geçmiş olsun demek istiyorum öncelikle. Siz ne güzel vazgeçmeden oyunu oynamaya devam etmişsiniz. Hatta daha iyisi güzel bir envanter bile toplamışsınız. Ben şayet ban yedikten sonra oyunu bıraktım. Zaten çok zevk alarak oynadığım bir oyun değildi. Arada eğlence maçı girerdim zaman geçsin diye. Tek acıdığım şey 740 saatimi böyle bir oyuna harcamış olmam. Şu anda aktif bir şekilde BF1 oynuyorum zevk alarak. Keşke CS:GO oynamak yerine zamanında BF1 alıp oynasaymışım. En büyük hatam ara ara bıraktığım CS:GO'ya her seferinde yine başlamam. Neyse sağlık olsun. Üzerinden 1 yıldan fazla süre geçti. Değer verdiğim, paramı harcadığım bir Steam hesabımdı. Kalıcı bir şekilde lekelenmiş oldu. Elden de bir şey gelmiyor ne yazık ki.
Leke muhabbeti belirli bir yıl sonra silik hale geliyor, profildeki yazı kalkıyor.

100 saatlik BF1 oynamışlığım da vardır. Çok keyifli oyundur. BF4 ile birlikte çapraz oynayabilirsiniz, modern zamanlar ve eski zamanlar arası geçişi kurup sıkılmanın önüne geçersiniz.

Leke muhabbeti belirli bir yıl sonra silik hale geliyor, profildeki yazı kalkıyor.

100 saatlik BF1 oynamışlığım da vardır. Çok keyifli oyundur. BF4 ile birlikte çapraz oynayabilirsiniz, modern zamanlar ve eski zamanlar arası geçişi kurup sıkılmanın önüne geçersiniz.

Umarım dediğiniz gibi olur.
BF1'den önce BF4'ü 80 saat oynadım. BF4'ü millet Mario gibi sürekli zıplayarak oynadıkları için bırakmıştım. Yani kitlesi hoşuma gitmedi bir yerden sonra. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı