Netspeed'e Zam Geldi!

Amazon zammı gibi oldu. Netspeed yine iyi dayandı. En azından Türknet gibi direkt yapıştırmadılar zammı.
Amazon zammı gibi oldu. Netspeed yine iyi dayandı. En azından Türknet gibi direkt yapıştırmadılar zammı.
Direkt yapmadılar mı ?? Eğer mesajı okumadıysanız haklısınız. Mesajda "1 Mayıs'tan itibaren" diyor !! Yani, Mayıs ayı başlıyor ve arkadaşlar zam yapıyorlar, önceden bilgi yok, bugünden sonra zamlı diyor !! Nasıl bir anlayış bu ???
Kaçamazsınız, mutlaka sizi soyacağız !! demek değil mi bu ?? Tabii ki zam yapabilirler ama, öncelikle zam yapacağını haber ver, uygun görenler devam eder, istemeyenler de çare bakar. Bu nedir yahu, ben zam yaptım, kurtulamazsın diye mesaj atıyorlar !!!

Bunu bekliyordum zaten, en azından Türknet gibi aylar önce yapmadı. Şimdi bu iktidar kazanır da temmuzda ara zam yapılırsa bir daha gelecek bu zam.

Türkiye eski Türkiye değil, yakın zamanda ciddi enflasyon artışı bekliyorum.
1 Kasım'da zam gelmedi mi ???
129 ₺ olan ücret 159 ₺'ye yükseldi, bugün de 228 ₺'ye !!!!! 6 ayda nerdeyse % 100 zam !!!!
Hakikaten 6 ayda Dolar % 100 arttı mı ?? Neyin karşılığı bu ????? Soygun kervanına bunlar da katıldı maşallah...
 
Saçma bir yorum olmuş. TurkNet 170 TL iken Netspeed 159 TL idi. TurkNet ocak ayında 250 TL oldu ancak Netspeed mayıs ayına kadar 159 TL ücretle devam etti. Amazon Prime zammı gibi olmuş işte. Ben haziran ayında bekliyordum zaten.

Bir süre öyleydi. O zaman güzeldi zaten fark ettiysen ona göre yorum yaptım. Şu anki durum ortada. Zammı herkes bekliyordu.

Evet dediğiniz doğru fakat vergi zammı yapabildi Türk Telekom'da kendim TT abonesiyim. 97'den 107'e cıktı. Sozleşme Haziran'da bitiyor 200+ fiyat sundular. Çıkacağım dedim.

TurkNet zam yapabilir Haziran'da oyle duyumda aldık 300-350TL arası filen.

Yapabilir TurkNet para konusunda daha hızlı başladı fiyatlarda... :D
 
Ben biraz daha Netspeed ile devam edecegim. Türkiye'deki ekonomik kosullar degismezse mecburen taahhutlu bir ISS'e gecis yapacagim. Fixnet onerenlere de ayrica teşekkür ederim, goz atacagim.
Ben de aynı şekilde devam edeceğim. Hepsine birer birer zam gelecek. Olmazsa TT taahhütlüye dönerim ama o da iyi değil maalesef.
 
O kadar önerilen önerdiğimiz Netspeed bak sen. Gerçekten taahhütlü internet almanın en iyi avantajını burada görüyoruz... Zam geleceğini bekliyorduk. Ancak TurkNet gibi internet sağlayıcılarından aşağı kalır yanı kalmamış.
Hadi Turknet aşırı zam yapmıştı ama, Netspeed gibi, "ben bu ay zam yaptım, artık zamlı kullanıyorsunuz" demiyordu. En az 1 ay önce zam yapılacağını bildiriyordu. Netspeed, "Kaçamayacaksınız, direk sizi soyuyorum" diyor.

Netspeed az önce bana böyle bir mesaj gönderdi. Sizlere de gönderdi mi?
Özellikle yeni kullanıcılara da zam var mı?

228TL'lik fiyat uygulaması 1 Haziran'dan itibaren başlayacak.

Eki Görüntüle 1761915
Özür dilerim ama, bugünden itibaren zamlı fiyat başladı. Haziran da fatura edecekler. Yani biz zam yaptık haberiniz olsun diyorlar. Müş. Hiz. aradığımda, bu fiyatı kabul etmiyorum, başka operatöre geçiş 2-5 gün arasında sürecek, o zaman ne olacak dedim, zamlı ücretlendirmeden fatura edilecek dedi. Yani kaçamayacaksınız, soyacağız diyorlar.
 
Bu firmalarada bakabilirsiniz.
 
Bu firmalarada bakabilirsiniz.

Netbone %99 oranla cogent bağlantısı var pingleri cok sıkıntı.
 
Muhtemelen diğer İSS'ler de zam yapacaktır. Türkiye'de taahhütlü internet almak mantıklı oldu. Hiç değilse belirli süreliğine zamdan etkilenmiyorsun.
Taahhütlü yaparak kurtulamıyorsunuz maalesef. Çoğu İSS artık taahhütname şartlarına "Fiyat değiştirme hakkını saklı tutar" ibaresini koymaya başladı. Eğer taahhütnamede bu ibare varsa İSS rahatlıkla fiyatı yükseltebilir ve hiçbir şey yapamazsınız. Çünkü taahhütlü internet kullandığınız için cayma bedeli ödemeden İSS değiştiremezsiniz. Yani tam anlamıyla zincirlenmiş oluyorsunuz.

Örnek ibare:
fiyat değiştirme hakkını saklı tutar ibaresi 1.png

Superonline'da taahhütlü internet aldığınızda fiyat garantisi yok, istedikleri zaman zam yapabilirler.

Çünkü 1 yıl boyunca aynı fiyatın sabit tutulması artık çok zor. 2 yılda ise daha da zor. Zaten birçok İSS artık 2 yıllık taahhüt seçeneğini kaldırdı. Çünkü 2 yıl boyunca sabit fiyat vermek imkansıza yakın. Kaldırmayanlar da bu şekilde ibare koyarak istedikleri zaman zam yapabilme imkanı elde ediyorlar. Zam geldiğinde ise İSS'ye şikayet ilettiğinizde size bu maddeyi gösterecek ve itirazınızı reddedecektir. Caymak istediğinizde de yüklü miktarda cayma bedeli isteyecektir. Yani taahhütlü internet de pek mantıklı değil.

İllaki taahhütlü internet alacaksanız da taahhütnameyi iyi okuyun. Acele bir şekilde her belgeye imza atmayın!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı