25.000 TL'ye kamerası iyi olan telefon önerisi

Bütçe
25.000 TL

efegumusay

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2019
Mesajlar
328
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir telefon almak istiyorum. Günlük kullanımda beni rahatça götürebilecek ve sürekli Instagram'a fotoğraf yüklediğim için güzel bir kamerası olan bir telefon arıyorum.
 
Kamera olarak Android'e güvenmezdim günlük kullanım içinde iPhone daha rahat. Bence her türlü o bütçeye iOS alınır.

Evet elbette iOS farkı var ama Kamera olarak deneyimledim S22'yi gerçekten arkadaşımın 12 Pro Max'ından daha başarılıydı bence. Şimdi hem jenerasyonları değişti hem de Snapdragon 8 Gen 2 gibi dünyanın en iyi telefon işlemcisine sahip.
 
Evet elbette iOS farkı var ama kamera olarak deneyimledim S22'yi gerçekten arkadaşımın 12 Pro Max'ından daha başarılıydı bence. Şimdi hem jenerasyonları değişti hem de Snapdragon 8 gen 2 gibi dünyanın en iyi telefon işlemcisine sahip.

Ama bence çok da gerek yok. Günlük kullanım ve her gün Instagram da bir şey paylaşıyormuş zaten iPhone 13 daha iyi seçim gösteriş fanboyluk gibi yorumlanacak ama 25.000TL'den fazla para ödüyor isen bir zahmet gösterişide Android olmasın yani o anlamda işletimi olarak da hoş olur iPhone 13 de.
 
Sadece kameraya ihtiyacın varsa fotoğraf makinesi almanı öneririm. Ha yok telefonun bütün işlevlerini kullanmak istiyorum diyorsan ki o bütçede olması gereken, iPhone 13 almalısın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı