Sigaraya başlamak

20 yaşındayım ve denemediğim şeyleri denemeyi çok seviyorum. İçimde merak kalmasın istiyorum.
Bunun sonu iyi değil biliyorsun değil mi.. yani sigara hani neyse de sonra başka şeyler de deneyeceksin.. sıkıntı sonrasında zevk alırsan ne yapacaksın.. çok hür bir ruhsan, sıkıntı sayılmaz aslında..

Blue light güzel evet, onunla deneyebilirsin.. gerçi sigaranın da hepsini dene başlamışken.
 
7 yıl içtim ve bıraktım 2,5 yıldır kullanmıyorum ve sabahları gerçekten çok iğrenç uyanıyordum fakat bağımlı olduğunuz için vazgeçemiyorsunuz hayat kalitenizin içine ediyor özellikle bilgisayar başında çok oturan biriyseniz aşırı kirleniyor masanız hayatınızı çok fazla eksi yönde etkiliyor tavsiye etmem içerken 60 kilo civarındaydım ve 75-80'e yükseldim bırakınca çok sağlıklı bir kilo artışı olmadı fakat çok sağlıksızda olmadı benim için gerekli bir durumdu ve şu an gayet mutluyum odam ve masam daha temiz ve daha güzel kokuyorlar :D
 
Maalesef ki merakıma yenik düştüm ve yarın sigara deneme kararı aldım.
Daha düşünce seviyesinde olan bir şeye böyle tepki veriyorsanız ne olsun daha geçmiş olsun.

İlla alacağım meraktan diyorsanız puro alın, sigaranın bir şeye yaradığı yok. Hiç değilse bir tadı olur. O kadar bağımlılık yapan bir şey de değil zaten. 🙂
 
19 yıldır ben de bir kere bile sigara içmedim. Bence merakınızın üstesinden gelebilirsiniz, bir kere içtiğinizde devamının gelme ihtimali çok yüksek, bence başlamadan bu işten vazgeçin.
 
Zaten sevebileceğin bir şey değil. Bir kere denemeden de kimseye zarar gelmez, denemekten zevk alan biriyim demişsin zaten. Parliament Reserve ile başla bence.
 
Alkol için sosyal içici olmak kötü değildir(bence) fakat sigara her zaman elinizin altında olduğu için bağımlılık yapması çok yüksek ihtimaldir.
Bana kalırsa bir paket almak yerine arkadaşlarından otlanabilirsiniz :D böyle sürekli elinin altında olmayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı