Acemi Cadı
Centipat
Sigara iğrenç bir şey benim midemi bulandırıyor ıy.
Ne demiş Cio baba.. "Don't smoke kardeş.."Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İlk sigara bağımlılık yapmaz. Ama benim gibi 1 paket alıp 6-7 ayda bitirebilirsin. Sporda yapıyorsan bir sıkıntı çıkmaz. Hem bağımlı olmazsın hemde kendine zarar vermemiş olursun, bide 7 ayda bi 35-40 TL vermekte çok para değil. Kafanı dışarı çıkarınca bile cebinden 50 TL buharlaşıp gidiyor. Ara sıra zevk için, ara sıra vakit geçirmek için, bazende arkadaş ortamında yakıyorum. Eğer içeceksen benim gibi iç. Ha, şeyini çıkarmamaya çalış, o zaman ipin ucunu kaçırırsın sonra üzülürsün.Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.