Sigaraya başlamalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne demiş Cio baba.. "Don't smoke kardeş.."

Dostum öğrenci adamsın, günde bir paket içsen ortalama sigara 30 lira.

30.3=90.10=900 lira aylık. 900.2 1800 lira eder. 1800 lira ile temel ihtiyaçları karşılayacak sistem kurabilirsin. Sence değer mi? İki ay sigara içme git temel ihtiyaçlar için sistem topla.

Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İlk sigara bağımlılık yapmaz. Ama benim gibi 1 paket alıp 6-7 ayda bitirebilirsin. Sporda yapıyorsan bir sıkıntı çıkmaz. Hem bağımlı olmazsın hemde kendine zarar vermemiş olursun, bide 7 ayda bi 35-40 TL vermekte çok para değil. Kafanı dışarı çıkarınca bile cebinden 50 TL buharlaşıp gidiyor. Ara sıra zevk için, ara sıra vakit geçirmek için, bazende arkadaş ortamında yakıyorum. Eğer içeceksen benim gibi iç. Ha, şeyini çıkarmamaya çalış, o zaman ipin ucunu kaçırırsın sonra üzülürsün.

Kesinlikle hayır yapma.

O parayı sigaraya vermek yerine bütçeyi daha arttırıp zehirli iğne alıp kendinize enjekte edebilirsiniz erken gidersiniz tek fark o(!)

Şaka bir yana o ilk ve son fırtın olsun bir daha sigaranın ''S'' sini ağzına alma. SİGARA İÇME.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı