Sigaraya başlamalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk defa etkisinde kalmışsın doğal. Ama sürekli içtiğinde o zevki vermiyor. Ağzın üstün leş gibi sadece kokacak. İçmekle içmemek arasında farkı olmayacak.
Çok kolay sinirlenir ve içmeyince stres olacaksın.
Vücudun içinde çok zararlı bulaşma. Eskiden mentollüleri vardı o zaman çok severek içerdim.

İlk içişim tavuk kümesinde olmuştu güzel gelmişti ama dediğin gibi zamanla zevki kaçıyor zaten. Boşa para harcadım.

İlk ve son içişin olsun. Para yönünden de zararlı, bir sigara bağımlı yapmaz.

Eskiden bir videoda sigaranın beyinde biyeri etkilediğini ve sonucunda bağımlılığa neden olduğu söylenmişti ve bu doğru olmasa bile yine de pek mantıklı gelmiyo bağımlılık yapmaması. Bir kaynak var mı?

Google arama sonucunda şu bilgiye ulaştım, eğer sigara nikotin içeriyor ise, bildiğim kadarıyla nikotin bağımlılık yapıyor.

@333365, hocam pardon, ben yanlış anlamışım, bir sigara yazısını görmedim, direkt sigara bağımlılık yapmaz anladım, konuya cevap olarak olarak aynı firkirdeyim.

Son düzenleme:
Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İçme sigara sağlığa zararlıdır bir kız için bir kere yakılır başkada yakma yani içiçem diyorsan elektronik halleri var al hem meyveli aroması var.

Hocam ergen misiniz? Yani hadi maddi durumu geçtim ileride 2 adım atınca nefes nefese kaldığınız zaman bırakamazsanız kendinize küfür edersiniz. Bırakmak için çabalarsınız başarısız olursunuz. Belki keşke aklım olsaydı da başlamasaydım dersiniz.

2 haftada 1 veya ayda 1 içince de güzel oluyor. Ama sürekli tüketmediğin için sürekli stres ve atak yaşayabilirsin. Tamamen bırakmak daha doğru.

Aynen öyle sürekli içtiğim zamanlarda en ufak şeyde bile deliriyordum hiç güzel günler değildi geriye bakınca.

Eskiden bir videoda sigaranın beyinde biyeri etkilediğini ve sonucunda bağımlılığa neden olduğu söylenmişti ve bu doğru olmasa bile yine de pek mantıklı gelmiyor bağımlılık yapmaması. Bir kaynak var mı?

Google arama sonucunda şu bilgiye ulaştım, eğer sigara nikotin içeriyor ise, bildiğim kadarıyla nikotin bağımlılık yapıyor.

@333365, hocam pardon, ben yanlış anlamışım, bir sigara yazısını görmedim, direkt sigara bağımlılık yapmaz anladım.
Hipotalamus bölgesinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı