Acer Nitro 5 AN517-55-5663 alınır mı?

@mayhemxx hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu 33 saate, siz ne kadar kullandıktan sonra baktınız.



Performans modda çok aciyor hatta masa titriyor :D fakat varsayilan modda cikarmiyor. FPS'i 144'e sabitledigin zaman hiç olmuyor. Sogutmasi iyi bu arada bekledigimden iyi cikti 17.3 inc olmasinin buyuk etkisi var bence. Alan genis oldugundan daha soguk calisiyor 15.6 inc'e göre.
1-2 saat maksimum. Ama normal bence sen çok takıldın bu mevzuya :)
 
Sen ne saniyorsun arkadasim makineye takan diski bir fabrika calisani ogluna vermis oglu oyun kurmus falan mi saniyorsun, bu nasıl mantiksizliktir ya. Turkiyedemi uretiliyor arkadasim bu makinelar sen dunyanin her yerinde insanlar ayni mi saniyorsun?

Dostum sen hangi kafayı yasıyon? Cihaza Win kurulup test mi yapılır? Adamların kendi aletleri ile test edilmiştir.
 
Dostlar klavye Türkçe mi? Birde biraz araştırma ile çok fazla Acer teknik servis sorunları yaşandığını görüyorum.Bu beni biraz tedirgin etti. Sizin görüşünüz ve düşünceleriniz nedir?
 
Son düzenleme:
Beyler kaçırmayın derim gerçekten en yüksek ayarlarda csgo 387 fps alıyorum 2x8 geliyor ram
cihazı performans moduna aldımmı ucak ucuyor sankı :D ama sogutması ıyı Baya iyi yani iyi ki bunu almışım Sizlerde alın aldırın Harika yani Beklediğimden cok cok fazla ıyı merak ettiğiniz sorular varsa yardımcı olurum ama benimde bir sorum olacak fpsyi 144 e nasıl sabıtlıcem bır arkadaş 144 e sabıtleyınce olmuor ses dedı ama
 
Arkadaşlar cihaz şu anda elimde, kurulumlarını yapıyorum ama boşta bile böyle ses çıkarıyorsa oyunda napıyorsunuz merak ettim.
Tasarımı aşırı güzel bu arada. Büyük klavye tam Türkçe.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20230505_015127.jpg
    IMG_20230505_015127.jpg
    210,5 KB · Görüntüleme: 167

Yeni konular

Geri
Yukarı