Papara Card nereden alınır?

Gönderdikleri kart Lite olanlardan değil, yeni çıkan Papara kartlardan gönderiyorlar. Daha 2 hafta önce Papara teal Card aldım Trendyol üzerinden.

Bunj bilmiyordum afedersiniz.

Uygulamadan alınmamalı bence. Hala agt ile çalışıyorlar ve aldığım gray Card İstanbul içinde bile 15. günde ancak gelmişti.

Gerçekten mi? Ben İzmir içinde 3 günde aldım.
 
Hocam Black kart alın Black ve metal kart dışında diğer Papara kartlarında para çekme bulunmuyor bu da sözleşme ile alakalı aldığınız karta göre otomatik sözleşme değişiyor onaylı bir diğeri vardı onu unuttum eğer alacaksanız Black kart alın bedavadır Papara uygulamasına T.C. No kimlik ön arka tanımalama yapınca uygulama üzerinden sipariş verebiliyorsunuz ama kargo şirketi olarak agt gelirse yandınız geçmiş olsun bir kartı 2.5 ayda getirdiler.

Hocam yani ben Papara Card alsam para yatırıp harcayabilcem ama paramı çekemicek miyim?
 
Hocam yani ben Papara Card alsam para yatırıp harcayabilcem ama paramı çekemicek miyim?
Hocam yanlış bilgi veriyorlar sistem değişti. Artık şu şekilde:
Uygulamadan istediğiniz renk papara kartı sipariş edebilirsiniz. Ancak sipariş etmek için hesabı doğrulamanız gerek. Sonra 20 TL vererek istediğiniz renk papara kart alabilirsiniz. Aldığınız an sözleşmeliye geçiyor ve para çekebiliyorsunuz. Ayrıca artık kartlarda isimde yazmıyor.
 
Hocam yani ben Papara Card alsam para yatırıp harcayabilcem ama paramı çekemeyecek miyim?

Evet hocam tam olarak öyle Black kart ve metal kart dışında kart alırsanız para çekimi yapılmıyor bende Batman kart vardı 8-10 ATM dolaştım para çekilmiyor sonradan öğrendim Black kart alın.
 

Geri
Yukarı