CS:GO hile çok mu var?

Hileden ziyade düşük rütbelerde smurf ve troll takım arkadaşları var hile yok denecek kadar az açanda genelde Türk oyuncular oluyor zaten.
Online oyunlarda eskiden hilecilerin çoğu Rus olurdu; şimdi Çinliler 1 numara, sonra yine Ruslar herhalde, ama Türkler de bayağı üstlerde; zihniyet meselesi diye düşünüyorum.
 
Seçkin hesap alırsanız hileye daha az denk gelirsiniz. Para veren oyuncular hile açmaktan çekinecektir.
Hileler ban yemedikleri için çekinmiyorlar. Bir keresinde karşımdaki adam mevlana açtı.
Adamı raporladım. Denemek için yemin ediyorum Steam URL'sini not defterine yazdım ve aylarca girip profilinden VAC yiyip yemediğine baktım. Adam herhangi bir ban yemedi.
URL'sini istemeyin, sildim. 1 yıl öncesinin falan anısı bu.
 
Boşuna alma bende Seçkin aldım. Ama mevlana açmıyorum legit oynuyorumda. Benim olduğum takıma karşı maç kazanamazsınız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı