Güney afrikalılar WhatsApp'tan yazıyor

ticketmykells

Decapat
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
646
Çözümler
5
+27'yle başlayan no'larıyla, nereden buldu nasıl buldu anlayamadım mesaj atıyor bir tanesi. Bir ismi yok, profilinde kitap fotoğrafları var. "hi there" yazmış, ben de "hi" yazarak yanıt verdim bir daha da geri dönmedi. Asıl sorum şudur ki, nereden nasıl buluyorlar? Türk verilerini kim satıyor? Araştırdığımda bazı örneklere denk geldim fakat benimki gibi değildi.

1684249225940.png
 
Ben hala konuşuyorum ismi Emma Le ve Güney Koreli. Dolandırıcı olduğunu bildiğimi bilmiyor, işletiyorum onu arada yazışıyor sohbet ediyoruz. ChatGPT ile sohbet etmekten iyidir, en azından gerçek insan cevap veriyor ya da ben öyle umuyorum. Dolandırıcıları üzmeyin, zamanlarını çalın ama paranızı çaldırmayın.
 
Aslında muhabbet etmek iyi geliyorsa istediklerini verin. Ama maddi anlamda yardımcı olmayın. Bana da yazanlar var hatta bir sözde avukatlık bürosundan yazmışlardı kumar siteleri ile alakalı ceza yemişim alla alla dedim. UYAP'dan baktım bir şey yok adamların internet siteleri numaraları vs var. Tabii ki de para istediler yok şu kadar yatırırsan kapatırız gibisinden konuştular. Yer mi Anadolu cocuğu yemez. Bende faizde param var bozamıyorum bana 5 bin TL gönderin bende size dosya masrafları vs iadesini yapayım dedim. Güm yolladılar parayı yani ben onları dolandırdım. Parayıda yemedim dağıttım..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı