Samsung Galaxy A34 vs A54

Bütçe
11000
Hocam telefona vuruyorum şebeke çekiyor 2 dakika sonra gittiği de oluyor 1 hafta gittiği de
Telefona bebek gibi davranmaktan bıktım vallahi iç ekranını pert ettim dokunmatik de bozuldu telefon kendi kendine 4 yere basıyor dosyaları yedeklemiştim önceden başka IPhone'a aktarıp fotoğraflarımı da PNG tarzında alacağım Android telefona.
iPhone kalitesine alışmış iseniz iPhone XS veya 11 önerebilirim 12-13 K bandında ikinci eli varsa ben XS kullanıyorum İOS 17 alacak sanırım buda onun son güncellemesi olabilir fakat iPhone XS bile burda bahsettiğimiz bütün telefonlardan daha iyi bir cihaz.
 
Android 14 alacağı son güncelleme olacakmış kesin olarak da alır zaten. Ancak desteği kesildiğinde güvenlik güncellemeleri almaya devam eder. Şuan Android 10 kullanıcısı olarak gayet yeterli günümüz için. 10 yeterliyse 14 önümüzdeki uzun yıllar için hayli hayli yeter.
Bu olay biraz karışık. Exynos versiyonu Android 10, Snapdragon versiyonu Android 11 ile çıktı. 14'ü almama ihtimali yüksek.
 
iPhone kalitesine alışmış iseniz iPhone XS veya 11 önerebilirim 12-13 k bandında ikinci eli varsa ben XS kullanıyorum iOS 17 alacak sanırım bu da onun son güncellemesi olabilir fakat iPhone XS bile burada bahsettiğimiz bütün telefonlardan daha iyi bir cihaz.

Hocam Android telefonlara zamanında ROM ile güncelleme yapıyorlardı o devir kapandı mı?
 

Geri
Yukarı