Walter_white35
Femtopat
- Katılım
- 18 Mayıs 2023
- Mesajlar
- 250
- Çözümler
- 4
İşte şimdi oldu.Eleman.
İşte şimdi oldu.Eleman.
Omurgasız soğan
Soğanını yiyeyim bi bizim evlere bak bi adamların ağlicam şimdi ben niye bu ülke de doğdum ya.Omurgasız soğan
Adamların evler pasta gibi şuna bak. Bizimkiler ise kumdan kale.Soğanını yiyeyim bi bizim evlere bak bi adamların ağlicam şimdi ben niye bu ülke de doğdum ya.
Fotoğraf Adana'dan İstanbul'dakiler rüzgarda çöküyor zaten. Umutsuzluktan yeni bir inanca inandırdım kendimi. Diğer dünya falan yok öldüğümüzde yeni bir insan olarak geliyoruz böyle sonsuza kadar devam ediyor. Buna inandırdım kendimi artık.Adamların evler pasta gibi şuna bak. Bizimkiler ise kumdan kale.
Öyle bişe yoktur da belki bir ruhlar alemi vardır hocam. Ama umalım da olmasın. Atam ve silah arkadaşları halimizi görüyorsa diye çok korkuyorum.Fotoğraf Adana'dan İstanbul'dakiler rüzgarda çöküyor zaten. Umutsuzluktan yeni bir inanca inandırdım kendimi. Diğer dünya falan yok öldüğümüzde yeni bir insan olarak geliyoruz böyle sonsuza kadar devam ediyor. Buna inandırdım kendimi artık.
Seçim üzerinden duyar kasanlar...
Ah atam ah, hayatı boyunca tek vasfı din olan hiç bir gelişim sarf etmeyen eli bile eldivenli insanlara ülkeyi kaptırıyoruz.Öyle bişe yoktur da belki bir ruhlar alemi vardır hocam. Ama umalım da olmasın. Atam ve silah arkadaşları halimizi görüyorsa diye çok korkuyorum.
Çok yazık. Adamlar daha çocuk yaşlarında savaştı. Ne için? 100 yıl sonra bir avuç çakma dindar ülkenin içini boşaltsın halkı yozlaştırsın diye. Çok yazık...Ah atam ah, hayatı boyunca tek vasfı din olan hiç bir gelişim sarf etmeyen eli bile eldivenli insanlara ülkeyi kaptırıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.