Crysis 3 bomba etkisi yapacak

Raşit Gönenç

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2012
Mesajlar
2.368
Makaleler
113
Çözümler
1
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Crysis 3'ün videolarıydı resimleriydi derken Crysis ile buluşacağız. Peki Crysis 3 ün videolarından anladığınız kadarı ile sizce bu sene Crysis 2 den sonra bomba etkisi yapabilir mi ?

crysis-3.jpg


Birde şu yay ok olayı eklenmiş, sizce yerinde bir eklenti midir? Bence yani bunca teknolojinin arasına yay ve ok pek bir eski kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama oyuna yepyeni bir hava katıyor yeni silahlar. Hep aynı silahlar adamı sıkıyor.

Evet aynı silahlar adamı sıkar. Ama Yay-Ok ikilisi yerine daha değişik daha farklı silahlar ekleseler iyi olurmuş. Ama olsun Yay-Ok da baya bi ses getireceğe benziyor :D
 
Ok ve yay eklenmesindeki amaç, uzaylıların manuel bir silah olduğu için bunu tespit edememesi olabilir. Ya da uzaylıların var olan silahlara karşı defans mekanizmasını aşan bir silahtır. Bir nedeni vardır yani. Zaten geliştiriciler ok ve yay için Alien filminin izlenmesini tavsiye ediyor.
 
Yay ve Ok 'un mantığı uzaylıların onu bir tehdit olarak almamasıdır. Yani elinizden silahla çıkarsanız hemen tehdit olarak algılanırsınız fakat Yay-Ok bağlamı ile bu mümkünleşmez. Uzaylılar onu tehdit olarak algılamaz.
 
Yani bu bak ok un ucunda bir şey var gel de yakından gösterim demek gibi bir şey :D (Uzaylılarda Türkçeyi öğrenmişti zaten :D )


Yay ve Ok 'un mantığı uzaylıların onu bir tehdit olarak almamasıdır. Yani elinizden silahla çıkarsanız hemen tehdit olarak algılanırsınız fakat Yay-Ok bağlamı ile bu mümkünleşmez. Uzaylılar onu tehdit olarak algılamaz.

Haklısın :) Neyse oyun çıksın tadına bakarız :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 3'ün Crysis 2'den sonra tekrar etkilemesini umarım. Grafikleri zaten aşmış coşmuş bir oyun ama oyun tasarımında insanları etkilemek mesele... Multiplayer'ı başarılı olacak mı? O da önemli, bir Crysis oyununu kaptırıp harıl harıl bitiriyorum peki sonra ne yapacağım? Verdiğim paranın karşılığında arkadaşlarımla takılırken eğlenebilecek miyim? Özellikle orijinal oyunun yaygın olduğu ülkelerde bu çok ama çok önemli bir olay.

Crysis 3 Multiplayer videosuna da bakalım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 2'nin multiplayer modunda oldukça uzun süre takılı kalmıştım. Ancak bir süre sonra sıkıntıdan sildim :D Crysis 3'ün multiplayer'ından çok şey bekliyorum yine.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu yay meselesine dair : Gameplay videosunda bayağı işe yarıyordu açıkçası, silahtan çok yay iş görüyordu. Ayrıca oyuna yeni bir hava katıyor. Amaç ne bilmem ama yay güzel olmuş. Ayrıca çok yaya takılmayın, koşmak daha iyi :) Tamam sustum :)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı