Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa her şeyin düzeliceğine inanıyor musunuz?

Sorum başliktaki gibidir, eğer bir mucize olurda kk 2. turda kazanırsa ülkenin şu anda ki halinden daha iyi olacağına inanıyor musunuz?

Şu an ne kaybedebilirizki en azından adam mültecileri göndercek ve biz bu topraklarda kaç yıldır olmamıza rağmen devleten 1 kuruş yardım alamamışken adamlar geldiği gibi devleten tüm yardım ve destekleri alıyor üstüne Cumhurbaşkanı Suriye'lere 147 bin sosyal konut yaptırıyor nerede adalet nerede halkı düşünmek.
 
En azından 20 senelik diktatörlük bitebilir arkadaşlar. Ülke minimum 5 6 sene kendine gelemeyebilir. Ama üstte arkadaşın dediği gibi bu kötü gidişatı düzeltebilirsek 5 6 yıl yerine 3 4 yıl çabalayarak ülkeyi normale döndürebiliriz.
 
Elbette Kılıçdaroğlu başa geldiğinde her şey çok güzel, mükemmel olmayacak. Bu iyi ve güzelleşecek şeyler olmayacak demek de değil. Fakat değişimin şart olduğu noktadayız artık. İktidarın elinde doğru düzgün politika kalmadı, çıktıkları her programda Kılıçdaroğlu'nu ve ittifakını suçlamaktan öte şeylerden bahsedemiyorlar.
 
Umudunuzu kırmak istemem ama kılıçdaroğlu'nun kazanma ihtimali biraz zor. İktidara gelebilirse en azından bu vasat yönetimden daha başarılı olacağından şüphemiz yok.

BaBaLa TV'nin yayına çıktı ve 26m izlendi bu video ilaki kararı değişmiş olanlar var biz neden umudumuzu kaybedeki burada şu an hiçbir yayına çıkmamış halkından korkan tayipin korkması lazımdır.
 
Son düzenleme:
Çoğu şeyin uzun vadede düzeleceğine inanıyorum. Ayrıca cumhurbaşkanına hakaret diye bir suç kalmayacak bu sayede fikirlerimizi özgür bir şekilde ifade edebileceğiz. Ki buna eleştirilerde dahil, protestolarda cabası.

Yani basın özgürlüğü artacak bu yüzden bir şeyler düzelmese bile bunun düzelmesini talep eden etkinlikler yapabileceğiz.

BaBaLa TV'nin yayına çıktı ve 26m izlendi bu video ilaki kararı değişmiş olanlar var biz neden umudumuzu kaybedeki burada şu an hiçbir yayına çıkmamış halından korkan tayipin korkması lazımdır.
Normal şartlarda evet onun korkması gerekiyordu. Ancak adamın destekçileri zaten onu koşulsuz-şartsız destekliyor, fikirleri değişmez. O yüzden kendine güveniyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı