Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa her şeyin düzeliceğine inanıyor musunuz?

Hayır maalesef keşke gömsek, ancak yarın bu saatlerde "13.Cumhurbaşkanı Erdoğan" yazısı göreceğiz.

Halkı dinlemeyip demokrat takılmanın acısını çekiyoruz.

1000 yıllık Türk yurdu mülteci memleketi olmasın diye, Türk kadını giydiği yüzünden işkenceyle öldürülmesin diye, yüz bin insan betonlar altında ölmesin diye elimden geleni yaptım diyeceğim. Fakat ayakta bile duramıyor yayında uyuyor kaybedecek ve yargılanacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BaBaLa TV'nin yayına çıktı ve 26m izlendi bu video ilaki kararı değişmiş olanlar var biz neden umudumuzu kaybedeki burada şu an hiçbir yayına çıkmamış halkından korkan tayipin korkması lazımdır.
Halkından korkan Tayyip yinede %49 oy alıyor ama.
 
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."
- Mustafa Kemal Atatürk parolamız ve duruşumuz hiç değişmedi: Zulme karşı mukavemet! Oyumuzu hayırlısıyla sayın Kemal Kılıçdaroğlu için kullandık değişim şart ülke elden gidiyor ülke batıyor 👍
 
En azından 20 senelik diktatörlük bitebilir arkadaşlar. Ülke minimum 5 6 sene kendine gelemeyebilir. Ama üstte arkadaşın dediği gibi bu kötü gidişatı düzeltebilirsek 5 6 yıl yerine 3 4 yıl çabalayarak ülkeyi normale döndürebiliriz.

Dostum eğer diktatör olsaydı ülkenin başında bil ki diktatör kelimesini kullanamazdın bile bence algı yapmayalım.
 
Sorum başliktaki gibidir, eğer bir mucize olurda kk 2. turda kazanırsa ülkenin şu anda ki halinden daha iyi olacağına inanıyor musunuz?

Elbettte. RTX 4090'lar 60Bin'den 10Bin'e düşecek.
 
Bak Erdoğan'ın ne olduğunu biliyoruz, %100 eminiz, ama Kılıçdaroğlu'nu hiç görmedik ki, belki düzeltecek diyebiliyoruz ama Erdoğan'a belki diyemiyoruz o yüzden durum bu.
 
Sorum başliktaki gibidir, eğer bir mucize olurda kk 2. turda kazanırsa ülkenin şu anda ki halinden daha iyi olacağına inanıyor musunuz?

Hazine ve maliye bakanlığında 1 2 ay başında bakan olmadan dolar düşebiliyorsa. Ülkeyi 1.5 iskender bile adam eder.
 

Geri
Yukarı