Vergisiz bilgisayar indirimi olur mu?

Şu an bilinen tek şey 30 yaş altı lisans ve ön lisans öğrencileri için geçerli olduğu, ben buna muhtemelen adına fatura edilmiş cihaz olmama şartının gelme ihtimali olduğu düşüncesindeyim. Yani diyelim ki benim şahsi satın aldığı IMEI numarası adıma kayıtlı bir telefon var ise bu durumdan faydalanamayacağım. Aksi halde fırsatçılığa ciddi anlamda kapı açar ve birçok kişi al sat için satın alır. Ben genel seçimlerde bol keseden para dağıtıldığını göz önüne alarak yerel seçimlere giderken de bu tarz icraatları iktidarın yapmaktan geri durmayacağını düşünsem de yeni ekonomi bakanı ile çok zıt bir politika. Yani beklenebilir ancak garanti bir şey değil, meclise gideceği son halini tüm detayları ile öğrenmeden umut bağlamak yanlış olur.
 
Bu yazıyı daha sert şekilde yazdığım için moderatorler değişti mesajı ona göre okuyun. :)
Konu kilitlemek istemiyoruz. Zaten kolay kolay konu da silmiyoruz. Tek amacımız, soruların cevap bulması ve herkesin düzgün bir şekilde dağılması.
 
Yüksek okuyan arkadaşlara 1 bilgisayar 1 telefon olmak üzere 1 kereye mahsus ÖTV kaldırılacak dedi reisimiz...
2028 vaatleri de olabilir :)
Üniversite okuyorum benim açımdan sorun yok fakat bazı sebeplerden dolayı okuyamayan çocuklar ne olacak onların bu indirimden yararlanma hakkı olmasını istiyorum ?
 
Bir ihtimal olsa bile sadece bir maç markayla sınırlı kalır mutlaka, öyle ne alırsan al vergisiz gibi uygulama yapamazlar. Neye olacağına göre avantajlı olabilir ama saçma sapan bir marka olma ihtimalide var. Dolar ipini koparmışken onun için beklenmesi pek mantıklı değil.
 
8 GB RAM yetersiz kalmaz mı? Bir de servisleri hakkında bilginiz var mı?

Bir de arkadaşlar siyaset için açmadım konuyu daha uyguna almak gibi bir fırsat olabilir mi diye sordum malum her şey pahalı.
Sonradan eklenebilir, konuyu siyaset için açmamış olsan bile her türlü siyaset olacak konu da çünkü siyasilerin yapacağı bir iş olduğu için mantıkken siyaset her türlü olacak. Daha uyguna da alacağını sanmıyorum sabah 24 olan almayı düşündüğüm cihaz 28 oldu vergi kalksa bile 25 oluyor ki o gelene kadar bu fiyatlar daha da artar karlı çıkamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı