Amazon, kutusu açılmış PS5 Slim 825 versiyonunu iade alır mı?

oneshottt

Hectopat
Amazon'dan satıcısı da Amazon olmak üzere PS5 Slim Bilkom garantili konsol aldım. Fakat bu yeni üretim olan PS5 imiş ve 825GB olarak üretilip aynı zamanda soğutucu blok daha küçültülmüş. Bu ürünün kutusunu da açmış bulunmaktayım. Amazon iade kabul eder mi acaba? Diğer eski Slim versiyondan sipariş etmek istiyorum da.

Bize sormak yerine iade talebi oluşturup Amazon talimatları doğrultusunda kargolarsan öğrenebilirsin. Kaldı ki satın alım tarihini yada Amazon'un belirttiği "son iade tarihini" de belirtmemişsiniz.

Bize sormak yerine iade talebi oluşturup Amazon talimatları doğrultusunda kargolarsan öğrenebilirsin. Kaldı ki satın alım tarihini ya da Amazon'un belirttiği "son iade tarihini" de belirtmemişsiniz.

Bugün geldi cihaz. Amazona sordum iade kabul ederiz dedi fakat bu karmaşaya gerek var mı kararsız kaldım.

Kullanılabilir depolama zaten 825GB? 1TB depolama var evet ama içine sistem vb. yükleniyor sana 825GB alan kalıyor burada yanlış olan bir şey yok. Tüm Slim cihazlar aynı. Ayrıca düz PS5'lerde kullanılabilir alan 667GB.

Satıcı Amazon olduğu sürece iadede sorun yaşamanız neredeyse imkansız. Kainatın en iyi iade sistemi Amazon'da. Nemlendirici kremi bile iade almış bir satıcıdır asla korkmam ürün alırken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı