LoL'ü kötü oynamaya başlamak

Ya sorunun cevabi belli arkadaş bu kadar kısa sürede gelişmemez en az 1 yıl gelişmesi gerek. Bu da antrenmanlarla olur
1 yıl mı? :D Gece gece yine güldüm valla. 1 hafta aralıksız oynasa (düzgün bir fps ile) zaten bulunduğu kümede olması gerektiği pozisyona ulaşır(minyon konusunda).
 
Sürekli aynı şeyi yapıpta gelişmen imkansız zaten bir şey yaptın ve öldün hatta 2-3 kişi öldü bir daha yapma. Veya ejdere cagırdılar sence gitmemek mantıklı yapmamak mantıklı ama uy takıma yap alışagelmiş davranışlardan çık. Daha kötü oynamaya başlarsan eski haline döndüğünde senin tabirinle feedlemezsin çünkü akıllandın. Eğer daha kötü değil de iyi oluyorsa bunu yapmam dediğin her şeyi yap üstüne katarak devam et. Umarım anlatabilmişimdir.
 
LoL'de 90 seviyeyim eskisi gibi feedlemeye başladım bazen taşıyorum ama genelde feedliyorum. Minyona son vuruş yapamıyorum, lanemi hep kaybediyorum, ne yapmam gerek? Taktik falan yok mu bıktım artık. Tristiana mainim eskiden hep taşıyordum şimdi daha da kötü oynamaya başladım. FPS 40-70

Minyon kaçırmanın sebebi karakterin kaç vurduğunu bilmemen.
 
İmkan varsa kesinlikle weste geç ya da yeni hesap açıp dene mentalin daha yüksek olacağı için daha iyi oynayabilirsin ben geçtim kafam rahat.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı