Aldığınıza pişman olduğunuz şeyler?

şarapçı melih

Centipat
Katılım
21 Haziran 2022
Mesajlar
484
Çözümler
1
Yer
Aydın
Benim pişman olduğum şey 16 bin TL'ye GTX1650 bir laptop almak. O fiyata çok güzel bir masaüstü alabilirdim. Çok araştırmadan aldım ve çok pişman oldum. Sizin neler peki aldığınıza pişman olduğunuz ürünler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2017 yılında yeterli bütçem olmadığı için 400 TL'ye RX 460 2 GB, 100 TL'ye Aerocool VX Plus 400W PSU almıştım. PSU çok dandik, ilk zamanlar fanı traktör gibi ses çıkartıyordu, bir türlü düzelmedi. Garantiye de gitti, sorun yok diye geri gönderdiler ben de ucuz mal diye kullanmaya devam ettim. Birkaç hafta önce bozuldu, en ufak yüke soktuğumda sistem kapanıyor direkt. Mecburen eski 300W PSU'yu geri taktım ben de. Pişmanlığım bu olabilir.

RX 460 yerine de cüzi bir farkla GTX 1050 alabilirdim.
 
Laptop deyince zamanında Samsung laptop almıştım 3 üncü nesil i7 işlemci GT640M GPU vardı. Öğrenciyken işimi görsün diye almıştım ama yaklaşık 3 hafta boyunca günde minimum 2 sefer format atıyordum.

4 kişi kaldığımız Öğrenci evine 2 tane internet hattı çektirmiştik sadece ADSL altyapı vardı çünkü 16Mbit'e kadar denen zımbırtıdan iki tane vardı. Diğer 3 kişi de 60 70 pingle oyun oynarken ben 85 le başlayıp 1K pingleri görüyordum. Bu oyun tarafı, ağda kopmalar da yaşıyordum.

MBR GBT muhabbeti yüzünden format atarken sadece W8 kurabiliyordum W7 kurabilmek için diski komple yeniden biçimlendirmek gerekiyordu ki recovery bölümü giderse garanti dışı mı ne kalıyordu. Okulda PC ihtiyacım olduğu için garantiye yollamak istememiştim uykularımı kaçıran bir Laptop'tu. Dönem bittikten sonra garantiye yollamak zorunda kaldım çünkü kamera birden iptal oldu :) Anakartı komple değiştirdiler. Ping yine normale göre yüksekti ama idare ediyordu.

Uni bitince kardeşime verdim. Bir şeyleri alıp satmayı çok sever, satıp kendine masaüstü PC topladı.

Aslında şimdi düşünüyorum da laptop denen aleti kullanmak zorunda olmak başlı başına bir pişmanlık bence. Çok matah bir şeymiş gibi sağda solda reklamının yapılması bile geriyor beni :)

RDR2 ve Cyberpunk 2077.

RDR2 de pişman olacak ne yaşamış olabilirsin ki?
aa gerçi gta5 deki hileciler orada da vardı doğru...
Ama yine de Single versiyonu güzeldir ya?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı