Kimsem kalmadı

xollieN

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2021
Mesajlar
68
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
17 yaşındayım, en yakın arkadaşlarımla aram bozuldu. Üstelik saçma bir kız meselesinden dolayı ve benlik bir problem bile yok, arkadaşın lüzumsuz kıskançlığından dolayı. Kafa dengi tek bir arkadaşım var, o da yeni bilgisayar aldığından beri ne benimle dışarı çıkıyor ne arayıp soruyor. Günlerimi ders, belgeseller filmler, kitap ve oyunlarla geçiriyorum. Dışarı çıkınca yalnız başıma çıkıyorum ailemle de pek anlaşamıyorum bu ara, aklımı yitireceğim yahu. N'apmalıyım daha önce hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim. Genelde tarih felsefe ve bilimle ilgileniyorum. Gidip bir kütüphaneye bakmayı düşünüyorum hem kafa dağıtırım hem de aklı başında düzgün insanlarla arkadaşlık kurabilirim belki diye.
 
Son düzenleme:
17 yaşındayım, en yakın arkadaşlarımla aram bozuldu. Üstelik saçma bir kız meselesinden dolayı ve benlik bir problem bile yok, arkadaşın lüzumsuz kıskançlığından dolayı. Kafa dengi tek bir arkadaşım var, o da yeni bilgisayar aldığından beri ne benimle dışarı çıkıyor ne arayıp soruyor. Günlerimi ders, belgeseller filmler, kitap ve oyunlarla geçiriyorum. Dışarı çıkınca yalnız başıma çıkıyorum ailemle de pek anlaşamıyorum bu ara, aklımı yitireceğim yahu. N'apmalıyım daha önce hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim.
Dışarı çıkma aktivitesi dışında benim aynadaki yansımam olabilirsin.
 
Sen zaten baştan yalnızmışsın. Sadece yeni ayıkmışsın durumu. Ben de yalnızım. Tercihi değil ama yapacak birşey yok. 1 tane dostum var 6 senelik arkadaşım bir o var. Başka da yok. Alışırsın.
 
Sen zaten baştan yalnızmışsın. Sadece yeni ayıkmışsın durumu. Ben de yalnızım. Tercihi değil ama yapacak birşey yok. 1 tane dostum var 6 senelik arkadaşım bir o var. Başka da yok. Alışırsın.
okuldan birkaç arkadaş var mesela, birkaç defa çıkıp vakit geçirmişliğim de var. muhabbet ediyoruz mizah, espri anlayışlarımız dahi uyuşmuyor. kırıcı olmasın diye gülüp geçiyorum. artık sorun bende mi diye düşünmeye başladım. tarumar haldeyim velhasıl.
 
benim dışarda konuşacak kimsem yok.
Diğer vaktimi alan işlerin ardından. Technopat'ta birileriyle bir konuda tartışmak bile çok keyif veriyor. Sosyal hayatta arkadaşlık kurabilmen için genel olarak uyumlu olmalısın o kişiyle. Uyum olmadı mı çok sıkıntı. Buranında bu yönünü seviyorum. Konuşuyorsun karşılıklı bir konuda sorun çözülünce bitiyor gidiyor 😃. (Ne espri anlayışı önemli, ne dış görünüş, ne de başka bir şey)
 
Yalnızlıktan zevk alırsan gerisi pek umrunda olmuyor. Kimsenin hayatına göre haraket etme, onları memnun etmek için hareket edersen maalesef kendi kendini kandırmış olursun. Her kimse tarafından kendine ilgi duyulsun diye kendini küçük düşürme zaten kaliteli insanlarla arkadaşlık bağı kurarsın zamanla.
 

Geri
Yukarı