İtemsatış gibi sitelerden gelir elde ediliyor mu cidden?

nkulls

Femtopat
Katılım
30 Temmuz 2023
Mesajlar
8
Benim gözlemime göre öyle herkesin gelir elde ettiğini pek düşünmüyorum. Aranızda bu işlerle ilgilenen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. Instagram takipçi satılıyor örnek veriyorum onu nasıl yapıyorlar? Takipçiyi nereden bulup satıyorlar çözebilmiş değilim. Aranızda bu konulardan anlayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
benim gözlemime göre öyle herkesin gelir elde ettiğini pek düşünmüyorum. Aranızda bu işlerle ilgilenen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. Instagram takipçi satılıyor örnek veriyorum onu nasıl yapıyorlar? Takipçiyi nereden bulup satıyorlar çözebilmiş değilim. Aranızda bu konulardan anlayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Gelir elde ediliyor Instagram takipcileri script ile yapıyorlar beleşe geliyor.
 
Growtopia adında bir oyunda dl satarak kar edenler var.
 
İtemsatış'ın Discord'unda site sayesinde telefonunu ve arabası alan kişiler var. Cevap evet kazandırıyor fakat site içinde satıcılar arası rekabet olduğu için minimum fiyat listesinde çirkeflik yapan kişiler oluyor. Instagram takipçi sorununa gelecek olursak, takipçi paneli satan siteler var o panelden üyelik veya gönderim miktarına göre ücret ödüyorsunuz ve sizden satın alan kişinin hesabının adını girerek site otomatik olarak ona yolluyor. Kısaca 5₺'ye aldığınızı 10₺'ye satıyorsunuz.
 
site sayesinde telefonunu ve arabası alan kişiler var. Cevap evet kazandırıyor fakat site içinde satıcılar arası rekabet olduğu için minimum fiyat listesinde çirkeflik yapan kişiler oluyor. Instagram takipçi sorununa gelecek olursak, takipçi paneli satan siteler var o panelden üyelik veya gönderim miktarına göre ücret ödüyorsunuz ve sizden satın alan kişinin hesabının adını girerek site otomatik olarak ona yolluyor. Kısa
Anladım hocam, cevabınız için çok teşekkürler.

Var hocam, SMM PANEL | Sosyal Medya ve Instagram Bayilik Paneli tercih ediyorum. Bizzat kendim İtemsatış'ta smmtoku kullanarak satış yapıyorum.

Tamam hocam ben bir inceleyeceğim şimdi size geri dönüş yapacağım.
 
Kendim yapmayı düşünüyordum fakat zamanım yok o yüzden burda söyleyeyim. RDR 2, Forza, COD, BF vs. oyunların hesaplarını 10-20'tlye satanlar aynı hesabı sınırsız kişiye satıyor oyunlar çevrimdışı olduğu için sorun olmuyor. Yani herhangi bir satıcıdan bu oyunların hesabını alıp tekrar satabilirsin, hesabı 20TL'ye alıp kendin ilan koyup 10 kişiye satarsan 130TL civarı kar ediyorsun.
 
Kendim yapmayı düşünüyordum fakat zamanım yok o yüzden burada söyleyeyim. RDR 2, Forza, CoD, BF vs. oyunların hesaplarını 10-20'TL'ye satanlar aynı hesabı sınırsız kişiye satıyor oyunlar çevrimdışı olduğu için sorun olmuyor. Yani herhangi bir satıcıdan bu oyunların hesabını alıp tekrar satabilirsin, hesabı 20TL'ye alıp kendin ilan koyup 10 kişiye satarsan 130TL civarı kar ediyorsun.

Çalıntı hesaplarda dediğin yapılıyor fakat uyanık bazı kişiler kendi hesap açıp ön sipariş veriyor. O ön siparişli kendi hesabını guardlı şekilde tek kişiye 50-60₺'ye satıyorlar.

COD'da hesap satışı yapamazsın patlarsın.
 

Geri
Yukarı