CS:GO rank sistemi

Muhterem Musti

Decapat
Katılım
30 Ağustos 2022
Mesajlar
1.597
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşımın 58 galibiyeti var ve altın nova 2. beni yeni hesap açarak 1 ay içinde geç dedi. 59 galibiyet aldım ve rütbem gümüş 2 sizce neden?
 
Arkadaşımın 58 galibiyeti var ve altın nova 2. beni yeni hesap açarak 1 ay içinde geç dedi. 59 galibiyet aldım ve rütbem gümüş 2 sizce neden?

Rank sisteminin rezaletliğinden. 150 Win'im var hala silverdayım. CS2'de ELO sistemi gelecek puanlar ile rank atlama. O zaman düzelir.
 
13 galibiyet ile mg rütbesinde şu an bir hesabım tamamen maç içerisinde kda nız ve puanınızla alakalı. Kaybettiğin maçta 35 vurursan bir sonraki kazancında bu da göz önünde bulunduruluyor. 10 vurup kazandığın maçta çok bir etkisi olmuyor.
 
Rank sisteminin rezaletliğinden. 150 Win'im var hala silverdayım. CS2'de elo sistemi gelecek puanlar ile rank atlama. O zaman düzelir.

Hesaplama sistemi çok garip. Resmen 15 maç kazanıp 1 maç kaybetsen sistem senin rankını sıfırlıyor ve çıkartmıyor. Valve neden hala bu zamana kadar fixlememiş anlam veremiyorum.
 
Yoldaşda 20 maç civarı kazandım efsanevi kartal attı. Sonrasında girdiğim maçları kaybettim keleşe düşünce toparladım.
 
Cs de rank sistemi farklı. Örneğin 5 maç atıp 4 maç kazanan birisi 10 maç atıp 7 maç kazanan birisinden daha hızlı rank atlayabilir. Az oynayıp çok kazanmak daha iyidir.
 
CS:GO Valorant gibi bir oyun değil. Valorant'ta sadece kazanmaya oynamanız gerekirken CS'de hem Kill'e hem kazanmaya hem de takım oyununa ihtiyacınız var. Örneğin;

Siz 20/6/5 gidiyorsunuz ancak takımdaki oyuncular 5/9/1 3/7/0 vs. vs. Gidiyor. Bu durumda kazansanız bile rank atlayamazsınız. Takımınızın da sizin kadar iyi olması gerekli. Veya siz kötü gidiyorsanız ve takımınız iyi gidiyorsa da atlayamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı