CS:GO'da makro hile mi?

Pardon arkadaşlar silahın tepmesini kontrol eden bir makro mu var ? Kaç yıldır C.S'ciyim öyle bir makro görmedim.
 
Kendiniz denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız hızlı atış ile ilgili. Siz basabildiğiniz kadar hızlı basmayı deneyin sol tuşa birde onu macroya atayıp deneyin belli bir seviden sonra macroda o belirli ateş hızının üstüne çıkamıyor.
 
Valla ben şimdiye kadar hiç hızlı ateş macrosu kullanıp ban yiyen duymadım. Mause ile de o hıza neredeyse ulaşılıyor normal basarak. Kaliteli bir mause ile.
 
Tabi ki anlatmak istediğim diyelim glock oyunda bu silahın tekrar ateş etmen için ms cinsinden bir cooldown süresi var macro programları bu sürenin üzerine çıkmaz anlatmak istediğim buydu başından beri eğer ki 1sn içinde diyelim ki tüm şarjörü boşaltması gerekir macro programlarının mantıken ama macro programları oyun dosyalarını kurcalamıyor zaten oralara erişse dediğiniz gibi oradan sonra atış desteğine girer. Ama oyunun izin verdiği ölçüde yapıyor macro bu işi.
 
makro yapıcaksın kıll alıcaksın sonra adam vurdum diye sevineceksin. Bence bunlara hiç gerek yok. Kendini geliştirerek oynaman senin için daha eğlenceli olacak
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı