Makro ile CS:GO'da ban yenir mi?

Bunny makrosundan kastınız mousenin tekerleğiyle zıplamak ise işte ben buna gülerim.
Hayır değil. G Hub'dan spaceye 2 kere basıp aralarına 1 ms eklemek.
Emin olun Bloody fare yazılımı içerisindeki oyuna özel silah ayarları neredeyse ilk 5 mermiyi düz atmanıza olanak sağlıyor.
Bloody bilmiyorum ama G Hub kullandığım için ban yiyeceğimi sanmıyorum ki G Hub'da spray makrosu yapılmıyor. Ancak spaceye 2 kere basıp aralarına 1 ms ekleyip, o makroyu da basılı tuttukça tekrar edecek şekilde mousenin yanındaki tuşa ekleyebiliyorum.

Bilgisayarında 3. parti bir hile programı yoksa envanteri başka hesaba falan atmaya gerek yok çünkü banlanmayacaksın. Zaten kullanmamaya karar vermişsin bence de en iyisi kullanmamak.
Aim asist dediğimiz hileler bile anca VAC taramasıyla banlanıyor çok acemice kullanılmadığı sürece.

Her gün ortalama 10 makro report ve complient atıyorum. Adamlar Knight Online koxp para kasma olayına çevirdiler. 100 mtr mesafeden AK-47-M4 headshoot ve sürekli aynı adamlar, ölüm kamerasında beni vuran kişinin mermileri arkamdaki duvarda yuvarlak ve düzlem içinde sapma yok. Bunun hile ile aynı şey olmaması mümkün değil kendini kanıtlamak yerine kablolu bir fare para kazanma makinesine çevirmek onursuzca bir iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı