- Katılım
- 9 Mart 2017
- Mesajlar
- 1.876
- Çözümler
- 12
Çok fazla terliyorum. Terim kötü kokuyor. İnsanlar rahatsız oluyorlar. Tabi utanç verici bir durum. Oturduğum yerde bile terliyorum. Hangi doktora gidilir bu durumda?
Dermatoloji daha çok bölgesel ter bezlerini tedavi ederler. Ama dermatolojiye de gitse olur. Zaten hastayı paslarlar muhtemelen.Dermatoloji diye biliyorum
Kilon kaç?Çok fazla terliyorum. Terim kötü kokuyor. İnsanlar rahatsız oluyorlar. Tabi utanç verici bir durum. Oturduğum yerde bile terliyorum. Hangi doktora gidilir bu durumda?
Kilo ile alakalı mı acaba? Ben yaklaşık 60 kiloyum ama çok terliyorum.Kilon kaç?
Kilolu insanlar genelde daha fazla terler aksi halde hormonlara, diyabete, metabolizmaya vs. bağlıdır.Kilo ile alakalı mı acaba? Ben yaklaşık 60 kiloyum ama çok terliyorum.
Bir çok etkeni var bunlardan biride kilo.@kakarakukurukikiri @Recoo ter sorunu kiloya bağlı değil. Ben de çok terliyorum ama kilolu değilim. Tamamen vücudun işleyişi ile alakalı. Yine de ter bezleri vücudun klimasıdır. Ben de çok rahatsız olsam da alınmaması veya işlem uygulanmaması gerekir.
103 kiloyum 29 yaşındayım.Kilon kaç?
103 kiloyum 29 yaşındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.