Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var PC BIOS güncellemesi yaparken GNU gurp menüsünde takılı kaldı PC açılmıyor. Ubuntu'yu nasıl silebilirim? Windows'a erişimim yok.
Hayır yok.BIOS boot Menu'da Windows Boot Manager var mı?
Hayır yok.
GRUB var de mi? Oradan Ubuntu'yu boot edebiliyor musun?
Ubuntu açılıyor mu? Açılıyorsa /boot/efi/EFI/ bölümüne bak.GNU gurb başlıklı bir yerden açılıyor oradan Windows'a erişebilir miyim?
GNU gurb başlıklı bir yerden açılıyor oradan Windows'a erişebilir miyim?
BIOS güncellemesi, Ubuntu silmek, GRUB takılması... Amacın bilgisayarı açmak mı Ubuntuyu silmek mi?Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var PC BIOS güncellemesi yaparken GNU gurp menüsünde takılı kaldı PC açılmıyor. Ubuntu'yu nasıl silebilirim? Windows'a erişimim yok.
Ubuntu açılıyor mu? Açılıyorsa /boot/efi/EFI/ bölümüne bak.
Microsoft ve Boot klasörleri varsa bilgisayarı kapatın ve Windows'u oradaki
EFI dosyalarından boot etmeyi deneyin.
BIOS güncellemesi, Ubuntu silmek, GRUB takılması... Amacın bilgisayarı açmak mı Ubuntu'yu silmek mi?
Sistem UEFI ise BIOS'tan Windows'u seçer başlatırsın. Ubuntu'nun diskini siler kurtulursun.
GRUB niye takılıyor?
O zaman Ubuntu açılmaz herhalde.Kurulu olduğu diski sildim ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.