Konudaki sıkıntı şu: Konu başlığı "nasıl silinir", ama sen silmişsin, yanlış silmişsin, ona yardım istiyorsun.Kurulu olduğu diski sildim ama.
Format atacaksın.
Konudaki sıkıntı şu: Konu başlığı "nasıl silinir", ama sen silmişsin, yanlış silmişsin, ona yardım istiyorsun.Kurulu olduğu diski sildim ama.
GNU GRUB açılınca bir fotoğraf çekip atar mısın? Belki live ISO'dan chroot atarak GRUB'ı yeniden yapılandırıp Windows'u boot etmeni sağlayabiliriz ama ben daha önce chroot atmadım. @Nizel G @gen2 @Bayram Tempest hocalarım daha bilgililer o konuda.
BIOS'ta boot entry tarama gibi bir seçenek varsa oradan da ekleyebilirsin belki Windows'u. Bende de BIOS güncelleme sonrası gitmişti boot entryler. Üşendiğimdem format atmıştım.
O zaman Ubuntu açılmaz herhalde.
Peki yedek bir bilgisayarınız ve USB belleğiniz var mı?
Peki şu anda ulaşabileceğiniz başka bir bilgisayar veya Android telefonunuz var mı?USB var.
Bir de laptop kullanıyorsanız markasını, masaüstü kullanıyorsanız ise anakartınızı paylaşabilir misiniz?Denedim ama netlemiyor.
Konudaki sıkıntı şu: Konu başlığı "nasıl silinir", ama sen silmişsin, yanlış silmişsin, ona yardım istiyorsun.
Format atacaksın.
Lenovo 220Peki şu anda ulaşabileceğiniz başka bir bilgisayar veya Android telefonunuz var mı?
Android'ten de USB'ye ISO yazdırma yapılabiliyormuş herhalde.
Bir de laptop kullanıyorsanız markasını, masaüstü kullanıyorsanız ise anakartınızı paylaşabilir misiniz?
Lenovo 220 laptopPeki şu anda ulaşabileceğiniz başka bir bilgisayar veya Android telefonunuz var mı?
Bir de laptop kullanıyorsanız markasını, masaüstü kullanıyorsanız ise anakartınızı paylaşabilir misiniz?
Lenovo 220 laptopPeki şu anda ulaşabileceğiniz başka bir bilgisayar veya Android telefonunuz var mı?
Peki şu anda ulaşabileceğiniz başka bir bilgisayar veya Android telefonunuz var mı?
Sıkıntı yok.
Lenovo 220.
Lenovo 220 laptop.
Lenovo 220 laptop.
Peki şu anda ulaşabileceğiniz başka bir bilgisayar veya Android telefonunuz var mı?
Bir de laptop kullanıyorsanız markasını, masaüstü qkullanıyorsanız ise anakartınızı paylaşabilir misiniz?
Sıkıntı yok.
Lenovo 220.
Lenovo 220 laptop.
Lenovo 220 laptop.
Bir de laptop kullanıyorsanız markasını, masaüstü qkullanıyorsanız ise anakartınızı paylaşabilir misiniz?
Sıkıntı yok, arkadaşınızın bilgisayarından yazdırabilirsiniz.Lenovo 220 laptop.
Bir arkaşın bilgisayardan Windows yazdırabilirim USB'ye ama olur değil mi?
Sıkıntı yok, arkadaşınızın bilgisayarından yazdırabilirsiniz.
Acaba sorunlu bilgisayarı açarken art arda F12 tuşuna basabilir misiniz?
Büyük ihtimalle bir menünün çıkması lazım.
Yapmıştım Windows ve Ubuntu çıkıyor.
Yapmıştım Windows ve Ubuntu çıkıyor.
"Boot from EFI File" gibi bir şey çıkıyor mu?Yapmıştım Windows ve Ubuntu çıkıyor.
Büyük ihtimalle o olmalı. Linux Mint, önyükleme menüsünde "ubuntu" adıyla görünüyor.Geçen sene driver ve USB Windows kurma deneyeyim olmuştu. Bi ara linux mint kurdum Ubuntu oradan kalmış olabilir.
"Boot from EFI File" gibi bir şey çıkıyor mu?
Büyük ihtimalle o olmalı. Linux Mint, önyükleme menüsünde "ubuntu" adıyla görünüyor.
1. Ubuntu 2. Windows var
Gnu gurb olan yere atıyorWindows'u açınca ne oluyor? Hata veriyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.