Logitech G PRO vs G PRO Superlight

Ağır fare sevmiyorsanız deathadder v2 pro olmaz ve zaten ağırı da geçtim gereksiz ağır. G pro x superlight'a benzer bir şekle sahip fare lazım size herhalde, o da vgn dragonfly modelidir. Ciddi söylüyorum gidip 2 bin lira ona verin GPX'i 4000 bin liraya almayın daha iyi. Bu arada g pro düz versiyon da çok eskidi, daha ağır ve pil performansı vs daha farklı superlighttan. Superlight ederi 2 bin lira olan bir faredir, sebebiyse tuşlarının zamanla çift tıklama atabilimesidir. Bunu düzeltmek için de yeni switch -tuş diyelim hadi- alıp, fareyi açıp ana karta lehimleme uygulayarak değişim yapmaktır ki bu da herkesin yapabileceği iş değil. Şekil olarak eğer g pro x'e takmadıysanız lamzu atlantis veya atlantis mini pençe tutuş için çok iyi faredir. Darmoshark m3 uygun fiyatlı olarak deathadder gibi olmasa da ona benzer büyüklükte bir ergo, güzel faredir. Direkt G pro x superlight şeklinde ve ondan daha iyi donanımlı, çok daha hafif -yani daha modern- bir fare arıyorsanız da vgn dragonfly f1 veya f1 pro modeline bakabilirsiniz. Bu üç önerdiğim fare fiyat bandına göre en iyi seçenekler.
 
Bana da çok rahat gelmişti. Teşhir ürünü denedim gayet hoştu. Tek bir sorunu vardı. Sol tık ve sağ tık uç kısımlarına doğru bastığım zaman yay titreşimi veriyor. Teşhir üründen kaynaklı mı?

Hayır. Yukarıda da belirttim. Her Superlight'ta var o sorun. 2 farklı Superlight kullandım, ikisi de aynı.
 
Hocam bir şey sormak istiyorum. Madem kötü bir mouse, neden çoğu e-sporcu bu fareyi kullanıyor? Yanlış anlamayın sizi terslemiyorum. Sordum sadece.
G PRO'yu hiçbir e-spor kullanmıyor. Superlight için çoğu yurt dışındaki e-spor takımlarına sponsor olduğu için kullanıyorlar. Veya e-sporcular bizim gibi son teknolojiyi önemsemiyorlar. Adama ne derlerse onu yapıyor zaten. Kendine en uygun mouse'u bulup yollarina devam ediyorlar. Sen e-sporcu değilsen, son teknolojiden yürü.
 
Glorious model d wireless alınır onun dışındakiler alınmaz. Ona da max verilecek para 1100 lira falandır. İkinci elden alınır. Vgn dragonfly f1 bakın wraith gamingten sizin aradığınız fare o -gpx klonu ve daha iyisi denebilir-. Dragonfly, darmoshark m3, xm2we, lamzu atlantis. Bu farelere bakın çok para kaçırmak istemiyorsanız. Deathadder v3 pro/viper v2 pro da en iyi farelerdir ancak fiyatlar uçuk.
 

Geri
Yukarı