Satıcı Amazon.com.tr ise alırlar. Ama Amazon satmıyor diye biliyorum. Satıcı kimse ona kalmış.
V2 Pro için satıcı hakkında bir şey yazmamışlar. Amazon.com.tr
Normal fiyat ile incehesap satmakta.
Satıcı Amazon.com.tr ise alırlar. Ama Amazon satmıyor diye biliyorum. Satıcı kimse ona kalmış.
O hâlde denemek için alabilirsiniz. Ama DeathAdder V3 Pro'ya bütçe yetiyorsa V2 Pro önermem. V2 Pro çok ağır.
Alışmanız zor olur, V3 Pro dünyanın en iyi faresidir bu yüzden 3500 etmese de 3 lira civarına kesinlikle değer. V2, V3 ile aşık pek atamaz…
Mutlaka deneyip eline en uygun gelen modeli seç. Sürpriz yaşama.![]()
Seçenekleri bu ikisi arasına indirgediysen çok düşünecek bir şey yok bence. Elin büyükse ve palm grip tutuyorsan v3 pro. Parmak ucu veya pençe tutuyorsan viper tercih etmelisin. v3 pro ve başlıktaki bahsettiğin superlight sahibiyim merak ettiğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.Hocam şimdi da V3 Pro ile Viper V2 Pro arasında kaldım. Mağazaya gittim teşhir ürün bulamadım.
Arkadaşın dediği gibi seçenekleri el boyutun belirliyor. Viper Ultimate diğer modellere göre yükseklik olarak daha basık olduğundan pençe ve parmak ucuna daha yatkın.Seçenekleri bu ikisi arasına indirgediysen çok düşünecek bir şey yok bence. Elin büyükse ve palm grip tutuyorsan v3 pro. Parmak ucu veya pençe tutuyorsan viper tercih etmelisin. v3 pro ve başlıktaki bahsettiğin superlight sahibiyim merak ettiğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.