Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaş daha gardını almadan kendi kendine başlamış karşısındaki eleman bunda da kazandım diye kendini avutuyor aldığı maçlara benzemiyor tabii.
 
😂😂😂😂
Aynen hocam Savaş o küfürlerden, kışkırtmalardan sonra dava açar. Donuna kadar da alır. Siz nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz acaba. Ayrıca Savaş vurmaya çalışmış ancak onu bile becerememiş. Nefessiz kaldım diye yalvarmaya başlamış.
Yasal süreç başlayınca görürsün kardeşim, deneyimin olur.
 
TW de bütün videoları izledim hatta binadan çeken bir kişinin videosunu da izledim fakat dediğini göremedim. Hatta Kaan'ın savaşa bir şey olmasın diye yerdeki taşları attığı bir video dahi var.
Aynen hatta Savaş'ı korusunlar diye silahlı elemanlar da getirtmiş (!).
 
Kesinlikle usulüne göre yapılmış bir dövüş değil. Liseli sokak kavgası mı yoksa bir profesyonel dövüşçünün bulunduğu bir maç mı belli değil.

Öncesine bakarsak Ring'e çağrılmasına rağmen lisedeki kavgaya gelmişçesine kavga eden bir profesyonel dövüşçü var.

Zaten kullanılan ifade abartı bu belli azıcık aklı mantığı olan kişi de Kaan kazganın savaş cebeciyi harcayacağını bilir bunu düşünmeye dahi gerek yok. Benim yakıştıramadığım şey ise profesyonel bir sporcunun bu denli düşük seviyeli bir kavgaya tutuşması.

Maadem düzgün bir dövüş olacak Ring'e çıkıp usulüne göre bir dövüş yapılır ve olay çözülürdü. Hiç yakışığı olmayan bir kavga ve yakışığı olmayan bir zafer.

Bencede olan kazgana olacak zaten alacağı çok belliydi ringde kazgan daha rahat alırdı. Kaan'ın lisansı alınabilir çok riskli bir şey yaptığı.
 
50 yaşında olması neyi ifade ediyor? Öyle döverim böyle döverim şöyle döverim diye tehditler savuran, 70 kilo adamdan da dayak yemem isterse dünya şampiyonu olsun diyen de kendisiydi. Arkasında 20 tane ergen ile, bekliyorum hani neredesin diye story atan da kendisiydi.
Yani ne olmuş? Adam gibi dövüşemiyor mu o çocuk? Adama spear çekip yere deviriyor bir güzel kanatıyor o saatten sonra ayağa kalkamaz zaten. Cebeci beni jaho olaylarında instadan engellemişti yalancının tekidir sevmem etmem ama doğruları konuşmak lazım.
 
Yasal süreç başlayınca görürsün kardeşim, deneyimin olur.
Videonun öncesini ve sonrasını izlesen anlayacaksın zaten neyin ne olduğunu. Savaş yüz yüze geldiklerinde bile Kaan'a hakaret etmeye devam ediyor. Kaan ise hakaretlere karşılık vermiyor.
 
Ya silahlı adamlar cebecinin arkadaşlarıysa Kaan'ın adamı diye bir kanıt yok ki ayrıca sokakta gören gelmiştir o kavgaya. Birda Kaan geliyor diye story attıpında silahlı diye gözüken şahılar arabada yok yani dediğin düşük ihtimal.
Adamlar kaan için tezarühat yapıyor bildiğin, videoyu izle sonra gel kanka.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı