Dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Kaç yaşında anneniz? Bence kullanabilir Ipadi. PC'den cok daha rahat alisir.

Kullanır kullanmasına da o dizüstüne alışkın, zaten geniş ekranlı cep telefonu var. Gerekirse osnra iPad de alırız br dizüstünü halledelim de.


Şöyle bir şey buldum. Direkt bilgi yok ama görsellerde klavye ışığı belli oluyor, ayrıca F7 tuşu klavye aydınlatma seviyesi ayarı gibi geldi bana.

Bu güzel duruyormuş.
 
Belirli bir limitim yok,
Bunu gorunce RTX 4090 atan saka makineleri gelmemis, ilginc.

Gecenlerde biz de sadece dokuman isleri icin Acer Aspire aldik. Peder memnun su ana kadar. Twitter, YouTube, dokumanlar, UYAP zart zurt akiyor. Celeron islemci nasil yapiyorsa hallediyor 🙂 Yukarida atilan Acer Aspire iyi gibi ancak klavyesinde isik var mi onu bilmiyorum.
 
Genel kalite olarak da daha iyi duruyor evet.

Sanıyorum ışık yokmuş. Başka nelere bakabiliriz şimdi kullandığına 8-9 sene önce $1000 vermiştim GTX 850M falan var içinde ASUS NJ550 mi öyle bir şeydi.

Screenshot_6.jpg
 
Markaya karşı bir sorunun yoksa her şeyin olduğu bir bunu bulabildim Amazon tarafında. :)


Kadıncağız birisi sorsa ne diyecek "Monster kullanıyorum" mu? Kibar değil bir kere. Casper da olmasın bu sefer "o ne kız marketten mi aldın?" falan havası estirir.

ASUS, HP, Lenovo daha hoş bu açıdan.
 
Casper zaten hiçbir şekilde kimseye önermem de. Amazon'un arama kısmı, detay seçme tarafı biraz kısıtlı. Başka yerde bakıp sonra orada aratmak lazım galiba.


Bütçe artık Nitro seviyelerine çıktı yavaştan. Aşağıdakilerin hepsine bakmış olabilirim. :)

Ya da aydınlatmasız klavye + şöyle bir şey:


Ekonomik çözüm olarak masa lambası da olabilir. :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı