Oyun oynamak saçma mı?

Genel olarak saçma gelmiyor ama bir zamandan sonra bu kadar vakit geçirmek saçma geliyor mesela sabahtan oturup bütün gün oynamak gibi, şuan 19 yaşındayım sadece bazı pazar günleri 2 3 saat bakıyorum onun dışında bakma isteği içimden gelmiyor.

Hep kendim ile çeliştiğim konu zaman kaybı olarak gördüğüm çok zaman oluyor ama değil

Yapacağınız önemli işler varken oynamak saçma. İnsanın yaşı arttıkça sorumluluğu artacağı için üst yaşlarda oyun oynamak saçma gibi bir algı var.

Arkadaşlar bilgisayar ve konsol oyunları oynamak saçma mı? Veya ne zaman saçma olur? Kaç yaşından sonra?
Önemli bir işin varken veya önemli bir sınavın yakınken (YKS, LGS, KPSS, DGS vb.) oynamak saçma ama onun dışında hiç bir zaman saçma değil. Bu da bir eğlence aracı sonuçta. Kaç yaşında insanlar oynuyor oyun. Ha mobilden ha konsoldan ha PC den.

Önemli bir işin varken veya önemli bir sınavın yakınken (YKS, LGS, KPSS, DGS vb.) Oynamak saçma ama onun dışında hiçbir zaman saçma değil. Bu da bir eğlence aracı sonuçta. Kaç yaşında insanlar oynuyor oyun. Ha mobilden ha konsoldan ha PC'den.

Katılıyorum. Örneğin bu yıl LGS öğrencisiyim. Ve boş zamanlarımda ya biraz ders çalışır ya forumda öylesine dolaşırım. Oyun oynamaya kalksam yok şu shader yüklenmedi yok güncelleme var en az 1-2 saatimi alır. Yani böyle durumlarda biraz sabretmek en mantıklısı.

Arkadaşlar bilgisayar ve konsol oyunları oynamak saçma mı? Veya ne zaman saçma olur? Kaç yaşından sonra?

Hocam bence saçma değil ama bir süre sonra vakit kaybı gibi geliyor bana. Özellikle de yaptığınız iş size bir şey kazandırmıyorsa aşırı vakit kaybı oluyor.

Mesela ben yazın GTA San Andreas'i %100 başarım yapacağım diye 130 saat oynadım. Oynadiğima pişman oldum. O kadar saat ona harcayacağıma giderdim bir yabancı dil öğrenirdim veya Python öğrenirdim.

Ama yine de hobi olarak keyif veriyor dozunu bilmek lazım.

Şahsi görüşüm hikayeli oyunlar neyse de Online oyunlar bir süre sonra vakit kaybı oluyor çünkü elimize hiçbir şey geçmiyor. Oturup 2000 saat LoL oynuyorsun mesela elmas oluyorsun sana madalya mi takıyorlar hayır. Hiçbir şey katmıyor insana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vakti harcama konusu aklıma geldiğinde bu videoyu hatırlarım. Belki konuyla pek bir alaka göremeyebilirsiniz ama oyuna vakit ayırıyoruz sonuçta. Neye zamanımızı ayıracağımız iyi bilmemiz gerektiğini, eğlence için bile olsa aşırıya kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum. Her şey yeteri kadar olunca güzeldir. Üsteki arkadaşa katılıyorum, Online oyun boş iş bana göre. Oynamaya değer bir oyun olacaksa o da hikayeli oyunlardır. En azından bir anlamı oluyor oynamanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı