Onlarda da gözükmüyor.Boş port yoktur. Çevredeki binalara da bak.
Yok hocam gözükmüyor ama aslında altyapı var şuan internete bağlıyım yani. Çevredeki binalarda da aynı.Şuradan kontrol et. Çevre mahallelere de bakabilirsin.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
Dediğim gibi boş port kalmamış. ISS değiştireceksen şu an kullandığın hattı iptal ettirmeyip direkt geçiş yap.
Boş port olmadığı zaman evet orada yok yazıyor ama hız kısmında 0 değil kaçsa o yazması gerek Netspeed'de. Arkadaşın direk altyapısı gözükmüyor muhtemelen goknetten sorgular mısın dostum.
Evet hocam sendeki sorun boş port değil direk altyapın gözükmüyor. Boş port olsa bile göknette gözükmesi lazım boş port kısmında yok yazması lazım.
Pekii ne yapmam lazım?Evet hocam sendeki sorun boş port değil direk altyapın gözükmüyor. Boş port olsa bile göknette gözükmesi lazım boş port kısmında yok yazması lazım.
Örnek port olmayan bir hane:
Eki Görüntüle 1951215
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.