Bence çok saçma olmuş, İskandinav mitolojisini 2 oyunda anlatmış olalım diye Ragnarök'te hikayeyi çok acele anlattılar. (2 oyundur beklenen Ragnarök olayı 4-5 koridor ve 2 Boss savaşından oluşuyor sadece ve toplasanız 2 saat etmiyor.) Madem 3 oyun olacaktı ilk oyun gibi hikayenin bir kısmı sindire sindire anlatılsaydı, 3. oyunda da yine aynı şekilde.
 
@Gloin oğlu Gimli, Sony de işi DLC'ye dökecekse gerçekten işimiz var. Firmaların böyle yapacağını bilebilseydik DLC olayının hiç çıkmamasını isterdim.
Atreus'u konu alan bir DLC olsa fena fikir değil aslında, Atreus'un oynanışı Ragnarök'te iyiydi. Geliştirme yapılarak 10-12 saatlik bir deneyim güzel olabilir.
 
@Gloin oğlu Gimli, tekrara saran hikâyesi olmayacaksa aslında olabilir. God of War serisi, Witcher serisinden sonra en çok sevdiğim seridir ve kitabına, çizgi romanına kadar her şeyini okudum. Ayrıca tişörtüne de sahibim :D Çok sevdiğim nadir serilerdendir.
 
Ayrıca God of War serisi 2018'de iyi bir değişim geçirdi, Ragnarök'te de aynı formülü oynanışı geliştirip mükemmel bir hale getirdi. Ancak diğer oyunda da bir değişim geçirmesi gerek gibi. Sonuçta kontrolcünün üzerindeki tuş sayısı belli, daha fazla oynanışı geliştirebilirler mi bilmiyorum.
 
İskandinav MİT'inde geçecek bir ana oyun gelmesi imkansız denebilir şu anda. Atreus DLC'si kesinlikle gelecektir iki yıl sonra falan. Sinyal Ragnarok da açıkça veriliyor zaten. Kratosun İskandinav mitine nasıl geçtiğini anlatan da bir oyun gelme ihtimali var. İlk üç oyuna da remake falan yapıp PC'ye de yeni nesil konsollara da getirirler. Yeni ana GoW oyunu farklı MİT'te geçecektir büyük ihtimalle de Mısır olur. O da beş sene sonra falan gelir bence. O oyun da asıl mekaniksel değişikliklere giderler.
 

Söylenti: Yeni God of War Oyunu Geliyor​


Eki Görüntüle 1968906

God of War serisinin son oyunu God of War Ragnarök, 2022 yılının Kasım ayında piyasaya sürüldü. Oyun, eleştirmenler ve oyuncular tarafından büyük beğeni topladı. Oyunun başarısının ardından Sony Santa Monica Studio, yeni bir God of War oyunu üzerinde çalışmaya başladı. Yeni God of War oyunu, God of War Ragnarök'ün devamı niteliğinde olacak. Oyun, Kratos ve Atreus'un hikayesini İskandinav mitolojisinin yeni bir bölümüne taşıyacak. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak 2024 veya 2025'te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun hakkında henüz çok fazla bilgi yok, ancak Sony Santa Monica Studio'nun yaratıcı direktörü Cory Barlog, oyunun "daha büyük ve daha iyi" olacağını söyledi. Barlog, oyunun "Kratos ve Atreus'un yolculuğuna yeni bir bakış açısı sunacağını" ve "oyuncuların asla beklemeyecekleri yeni yönlere gideceğini" belirtti. Yeni God of War oyunu, God of War serisinin en iyi oyunlarından biri olma potansiyeli taşıyor. Oyunun çıkışını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ragnarok zaten 2022 de çıktı yeni oyunun 2024 de veya 2025 çıkması imkânsız
 

Geri
Yukarı