CS2 eşleştirme sistemi çok kötü

Valla ben sık oynamıyordum ama en son cs2 gelmeden önce nova 4 olmuştum oyunu oturtmuştum. Şimdi oyunum sapıtmaya başladı AIM gitmemeye başladı. AIM kafasında vuruyorum sekiyor. Adam koşarken HS atıyor bana. Ayarlardan mı FPS den mi çözemedim. Önceden her maç rahat 15 kill alıyordum. Şimdi 10-15 asist yapıyorum 5-6 kill alıyorum.
 
Hocam maalesef rütbeniz belirlenene kadar böyle maçlar görebilirsiniz sizin hedefiniz bi şekilde 10 galibiyet almak olsun ondan sonra rütbeniz belirlenince zaten bi şekilde size denk ve ya ne olduğunu bildiğiniz oyuncular gelecek..
10 win alana kadar maçlara devam edeceğim, dediğiniz gibi bu bir zorunluluk oldu.
 
Oyunu genellikle aralıklı olarak oynuyorum fakat yine de zevk alamayacak derecede zorlaşması nefret ettirir hale getirmiş.
Oyunda gecikme problemi var yani karşıdaki adam duvara sıksa bile sizi öldürebilir.Bende bunun farkındayım fakart illaki düzelir yoksa oyunun bi zevki kalmaz.Şuan herkesin rankı sıfırlandı ekstra olarak dediğim gibi oyun halen yüzde yüz oynanabilir bir şekilde değil yani.Rank sistemine kafanızı takmayın ben oyuna ilk başladığımda bile ilk 3 ay içinde keleş 2 oldum sonra novaya düştüm sonra silver a halbuki daha iyi oynuyodum,herşey win ile bide takımca oynayacak arkadaş bulmakla alakalı bunlar sizin yükünüzü azaltır.
 
Bugün 5 el FACEIT girdim 4 Win 1 lose. Çok iyi oynayamadığım maçlardı bir de takımıma çok iyi kişiler geldi genel olarak. Oynayacaksanız FACEIT tavsiye ederim. Ayrıca hile sistemi daha iyi.

Örneğin 4 Rus gelip beni sürekli oyundan atıyorlardı, hatta en son rekabetçi girdiğimde bir daha attılar şu anda 7 gün banlıyım. FACEIT'te öyle bir sıkıntı yaşamadım yaşayamam da çünkü votekick sistemi yok. Report ediyoruz maç sonu banlanıyorlar. Tavsiyem FACEIT, rank sistemi de berbat değil. Ben 26 kill ile maç taşımama rağmen 2 ay boyunca Silver 2ydim CS:GO'da
FACEIT oynarken de karşıda smurf çok fazla oluyordu ama yine de bir el faceit deneyeceğim hocam. Öneri için sağolun.
 
Beceremeseydim en baştan bırakırdım hocam. CS:GO'yu yıllardır oynuyorum ve 3 maç atıyorsam mutlaka birinde win alırdım. Benim burada bahsetmek istediğim konuyla alakasız yorum yapmışsınız.
O zaman sana ciddi bir yorum yapayım. Adamın seni görmeden vurmasının pek çok sebebi olabiliyor. CS:GO'da madem oynadın orada da bunu yaşamışsındır. O kadar maç atıyorsun, adamlar seni öyle vuruyorsa seninde vurman gerekiyor. Oyuncu saatiyle bir alakası yok. Ben bir kaç yıldır oynuyorum Globale kastım. Faceit devam ettim. 10 Win almak saçma diyorsun. 10 win alma sebebi senin seviyeni ölçmek. Seviyeni ölçmeden rank verirse asıl o zaman sürekli kazanma veya kaybetme durumuna düşeceksin. Sen sürekli kanıyorsan sürekli birielri kaybediyor almına gelebilir. Bu tür sebepler doğurmaması için yıllardır olan mantıklı bir sistem. 1 tane doğru dürüst maç atamadım diyorsun. Bu tamamen senin ve gelen takım arkadaşının nasıl oynadığı ile ilgili. Zaten bir kaç maç kaybedince seni aşağı seviye takımlarla sınıyor. Demek ki sen hepsine rağmen kötü oynuyorsun. Sonuçta birileri silver 1 olacak.

Bahaneler sunmak yerine daha iyi nasıl oynarım demen gerekiyor. Hiç birimiz oyuna global başlamadık. Çaba göster yeni mouse hassasiyetleri dene. Crosshair değiştir. Sürekli maça girmek yerine antrenman at.

Oyunun sorunları olduğunu kimse reddetmiyor ama senin sürekli oyuna bahaneler sunman çok acayip. Benim de sorunlarım var deli gibi oynuyorum her el birinciyim ama takımım kötü oyun kazanamıyorum. Oyuna ne diyim şimdi?
 
Oyunda gecikme problemi var yani karşıdaki adam duvara sıksa bile sizi öldürebilir. Bende bunun farkındayım fakart illaki düzelir yoksa oyunun bir zevki kalmaz. Şu an herkesin rankı sıfırlandı ekstra olarak dediğim gibi oyun halen yüzde yüz oynanabilir bir şekilde değil yani. Rank sistemine kafanızı takmayın ben oyuna ilk başladığımda bile ilk 3 ay içinde keleş 2 oldum sonra novaya düştüm sonra Silver'a halbuki daha iyi oynuyordum, her şey Win ile bir de takımca oynayacak arkadaş bulmakla alakalı bunlar sizin yükünüzü azaltır.

Normalde oynadığım arkadaşlar vardı fakat onlar da benden uzaklaştı arada çok fark olduğu için. Umarım düzelir hocam yoksa yeni oyunculara kapalı bir oyun olur.

Vallahi ben sık oynamıyordum ama en son CS2 gelmeden önce nova 4 olmuştum oyunu oturtmuştum. Şimdi oyunum sapıtmaya başladı AIM gitmemeye başladı. AIM kafasında vuruyorum sekiyor. Adam koşarken HS atıyor bana. Ayarlardan mı FPS'den mi çözemedim. Önceden her maç rahat 15 kill alıyordum. Şimdi 10-15 asist yapıyorum 5-6 kill alıyorum.

Bende de aynısı oluyor hocam. O kadar alakasız vuruşlarla karşılaşıyorum ki... Adam direkt karşımda olmasına ve Cross'u adamın tam kafasına doğrultmama rağmen sanki mermi gitmiyormuş gibi.

O zaman sana ciddi bir yorum yapayım. Adamın seni görmeden vurmasının pek çok sebebi olabiliyor. CS:GO'da madem oynadın orada da bunu yaşamışsındır. O kadar maç atıyorsun, adamlar seni öyle vuruyorsa seninde vurman gerekiyor. Oyuncu saatiyle bir alakası yok. Ben birkaç yıldır oynuyorum Globale kastım. FACEIT devam ettim. 10Win almak saçma diyorsun. 10Win alma sebebi senin seviyeni ölçmek. Seviyeni ölçmeden rank verirse asıl o zaman sürekli kazanma veya kaybetme durumuna düşeceksin. Sen sürekli kanıyorsan sürekli birielri kaybediyor almına gelebilir. Bu tür sebepler doğurmaması için yıllardır olan mantıklı bir sistem. 1 tane doğru dürüst maç atamadım diyorsun. Bu tamamen senin ve gelen takım arkadaşının nasıl oynadığı ile ilgili. Zaten birkaç maç kaybedince seni aşağı seviye takımlarla sınıyor. Demek ki sen hepsine rağmen kötü oynuyorsun. Sonuçta birileri Silver 1 olacak.

Bahaneler sunmak yerine daha iyi nasıl oynarım demen gerekiyor. Hiç birimiz oyuna global başlamadık. Çaba göster yeni mouse hassasiyetleri dene. Crosshair değiştir. Sürekli maça girmek yerine antrenman at.

Oyunun sorunları olduğunu kimse reddetmiyor ama senin sürekli oyuna bahaneler sunman çok acayip. Benim de sorunlarım var deli gibi oynuyorum her el birinciyim ama takımım kötü oyun kazanamıyorum. Oyuna ne diyeyim şimdi?

CS'de düzgün oynarken burada saçma sapan şeyler ile karşılaşıyorum. Üstelik adam öyle vuruyorsa benim de öyle vurma zorunluluğum saçma değil mi hocam? Saat tecrübe ile alakalı kanımca. Şahsen ben hayatımda 100 saat ile e-sporcu olan birisini görmedim.
 
Son düzenleme:
Dediğim gibi oyun zaten bozuk. CS:GO'da bozuk bir oyundu. Sürekli neden kaybediyorum diyorsan, bu sadece oyunun hatası olamaz diyorum. Doanım ve ping haricinde herkes eşit şeyleri yaşıyor oyunda. Sürekli kaybediyorsan sende bir sorun var demektir. Rekabetçi oyunlara arada girip bir iki el atıyım dersen. Hep kaybedersin. Oyunların olayı zaten çok oynamak. Senin de deidğin gibi 200 300 saat ile olacak iş değil. Ben 850 saati geçtikten sonra cidden oynamaya başlamıştım.
 
Beta sürümünde oyunu oynamıştım. Fakat bu kadar kötü olmasını da beklemezdim. Beta'da koşarak HS atıyorlardı. Şimdi ise ben adamı göremesem bile adam beni görüyor. Ki aynı şekilde karşı takım her zaman 1000+ saati olan oyunculardan oluşuyor. Benim 300 saatim var. Son maçlardan sonra oyundan nefret eder kıvama geldim. En son çocukken bu kadar sinirlenmiştim. :D aynı şekilde rank belirlenmesi için 10Win alma zorunluluğu da saçma, ben 1 tane bile doğru dürüst maç alamadıktan sonra ne anlamı var?

Eki Görüntüle 1970389

Kardeşim esl oynayabilirsin orası sana göre diyebilirim.
 
Dediğim gibi oyun zaten bozuk. CS:GO'da bozuk bir oyundu. Sürekli neden kaybediyorum diyorsan, bu sadece oyunun hatası olamaz diyorum. Doanım ve ping haricinde herkes eşit şeyleri yaşıyor oyunda. Sürekli kaybediyorsan sende bir sorun var demektir. Rekabetçi oyunlara arada girip bir iki el atıyım dersen. Hep kaybedersin. Oyunların olayı zaten çok oynamak. Senin de deidğin gibi 200 300 saat ile olacak iş değil. Ben 850 saati geçtikten sonra cidden oynamaya başlamıştım.
Haklısınız hocam bu konu daha uzar gider. Ben Rank belirleninceye kadar kasacağım, sonra da hoşuma giderse devam ederim, teşekkürler.

Kardeşim esl oynayabilirsin orası sana göre diyebilirim.

ESL Turnuva değil mi hocam? Konuyu biraz daha açabilir misiniz? FACEIT gibi bir sistemi falan mı var gibisinden...
 
Beta sürümünde oyunu oynamıştım. Fakat bu kadar kötü olmasını da beklemezdim. Beta'da koşarak HS atıyorlardı. Şimdi ise ben adamı göremesem bile adam beni görüyor. Ki aynı şekilde karşı takım her zaman 1000+ saati olan oyunculardan oluşuyor. Benim 300 saatim var. Son maçlardan sonra oyundan nefret eder kıvama geldim. En son çocukken bu kadar sinirlenmiştim. :D Aynı şekilde rank belirlenmesi için 10Win alma zorunluluğu da saçma, ben 1 tane bile doğru dürüst maç alamadıktan sonra ne anlamı var?

Eki Görüntüle 1970389
Benim 96 saatim var ve karşıma genelde 1-2 bin saatli adamlar geliyor, 4k bile gördüm. Ama bazen bu kadar saati olan adamlardan daha iyi oynayınca da kendimi iyi hissediyorum, bazende 13-0 yapabiliyorlar tabii. Kesinlikle saçma bir durum var ortada.
 

Geri
Yukarı