CS2 rekabetçi sistemi çok kötü

CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?

Eki Görüntüle 1960866
Demek karşıma siz geliyordunuz hep :D. Şaka maka ben de Cs Go'da Nova 3'tüm, Cs 2'de ne zaman maç girsem bizim takımı ben taşıyorum ve karşı takım da bizden kat kat daha iyi oynuyor. 2 maç girdim ve ikisini de kaybettik. Takımımdakilerin Silver olduğunu düşünüyorum, çünkü mola istediğimde ve chatte sebebini belirttiğimde bile f2 basıyorlar direkt. Bu olayları en son Cs Go'da Silver 4'ken yaşamıştım...

CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?

Eki Görüntüle 1960866

İlk birkaç gün oynadığınız maçlar büyük ihtimal yerleştirme maçıdır. Birkaç maça düzelir.

Oyundaki ranklar mininum 2-3 haftaya düzelmiş olur şu an rank karmaşasının sebebi FACEIT ve ESEA gibi 3. tip sitelerde oynayan üst düzey kişilerin CS2 rank sisteminde de oynaması. Çünkü CS:GO'da rank sistemi yetersizdi. CS:GO'da average bir global FACEIT'te 1600-1700 elolara denk geliyordu ki FACEIT'te 2000 elo üstü 100kdan fazla insan vardır. 3000 elo üstünü saymıyorum bile açılan çoğu konuda hile denilen insanlar çoğunlukla bunlardan oluşuyor.

Eki Görüntüle 1960866
Üstat herkesin rankı sıfırlandı, karşına yeni başlayan adamın gelmesi de normal. Sistemin buna yapabileceği birşey yok. Arkadaşın da dediği gibi zamanla oturacak. Sen daha rekabet istiyorsan premier oyna. Ilk maçından karşına faceit lvl10 adam gelebilir.

Eki Görüntüle 1960866

Karşıdan biri olarak bu sebepten oyunu oynayamiyorum betada özellikle 30 maçta 11 Win tek alabilmiştim. Oyundayim 800 saatim var rankim da en düşük nova 2 en yüksek muhafız 1 oluyor bu aradayim hep ama karşıma gelenlerin 2K saati var 1.5k saati var (muhtemelen globaller veya o civarlarında) oyunu hiç oynayamiyorum keyif almak rekabetçi hiss falan sıfır. Ayrıca klasik rank görsellerinin seckinde olmaması saçma globalsen global simgesini gör ama hayır 26134 diye bir sayı çıkıyor tatmin etmiyor.

ilk 10 maçın hepsini yendim ve rankım silver 4 eski rankım lem 5-6 win daha almama rağmen rankım hiç artmıyor sizde de böyle sorun var mı yoksa daha mı çok win almam lazım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı