akifdemirer07
Hectopat
Daha fazla
Demek karşıma siz geliyordunuz hepCS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?
Eki Görüntüle 1960866
CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?
Eki Görüntüle 1960866
Üstat herkesin rankı sıfırlandı, karşına yeni başlayan adamın gelmesi de normal. Sistemin buna yapabileceği birşey yok. Arkadaşın da dediği gibi zamanla oturacak. Sen daha rekabet istiyorsan premier oyna. Ilk maçından karşına faceit lvl10 adam gelebilir.CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?
Eki Görüntüle 1960866
CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?
Eki Görüntüle 1960866
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.