Forum neden korsana korsana karşı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan oynuyorum ve buna birinin karışmaya hakkının olduğunuda düşünmüyorum aynı durum orijinal sürüm içinde geçerli. Mesela atıyorum hikayesi 8 saat süren bir oyuna 800 TL vermek "benim açımdan" hiç mantıklı değil. Korsanı savunduğumdan değil sadece kendi içimden geçenleri söylüyorum. Umarım cümlemi iyi telaffuz edebilmişimdir.
 
Vallahi ben ulkemi bolmek icin teror orgutleri kuran destekleyen basima FETÖ, Abdullah Ocalan, Tayyip Erdoğan gibi bas belalarini saran bir ulkenin hiçbir sirketine zirnik kazandirmak istemem açıkçası. Amerika'nin ulkemiz uzerine oynadigi oyunlar yuzunden ekonomimiz yerle bir bilimadamlarimiz suikaste kurban gidiyor, insanlar ellerine tabanca Alip parasizliktan once butun ailesinin kafasina sonra kendi kafasina kursun sikiyor. Kusura bakmayin bilgisayar zorunlu ihtiyacım olmasa onu bile para verip almazdim. Bence asil korsan bizim topragimiza, kursagimiza, kadinimiza goz dikendir.
 
Şahsen 2023 Ocak ayından önce bilgisayarım leş gibiydi oyun oynayacak gibi değildi Max Among Us oda düşük çözünürlükle o zamanlar PS4 ile daha çok vakit geçiriyordum ve oyunlar bana pahalı geldiği için aynı oyunları tekrar tekrar oynadım ve sıkılıyordum bilgisayar aldıktan sonra 6 7 tane küçük korsan oyunlara giriştim (eski Call of Duty'ler falan filan) ama sonra fark ettimki o oyunların Steam veya Epic kütüphanesinde durması daha çok hoşuma gidiyor güvenliler Online erişimi vs her şey var korsan oynadıklarımı Steam'den alıp baştan oynadım ama bazı insanlar ben gibi düşünmüyor ve ne yalan söyleyeyim maalesef haklılar arkadaşlar günümüzde oyun oynamak kadar basit bir aktivite bile lüks ve bu gerçekten üzücü forumun derinlerine inerseniz günümüz 2000TL CoD oyunlarının 100TL'ye Steam'den satıldığı zamanları görebilirsiniz cidden ülkece böyle basit bir şeyde bile çöktük bence durumu olan bir insan o oyunu almalı ama durumu olmayan birisine ne diyebilirsinizki arkadaşlar bu mesela gitar çalmak gibi kimilerinin isteyip kimilerinin istemeyeceği bir şey değilki günümüz gençlerinin çok büyük bir kısmı bilgisayar oyunları oynamak istiyor ve durumu yetmiyorsa bunun için korsana başvuran birisine karşı çıkmaya kendimi uygun görmüyorum. Ha forum karşıdır orasına karışamam vardır bir bildikleri.
 
Sen bayağı hırsızlığı savunuyorsun, tebrik ederim hiçbir diyeceğim yok başka, paran yoksa oynamayacaksında diyorum, en doğru düşünce budur, yoksa oynama.
Çok boş yapmışsın arkadaş. Oyunların fiziksel bir değeri yok, İşçiliğe para veriyorsun. Türkiyedeki öğrencilerin oyun alacak parası zaten yok. İstese de istemese de zaten firma para kazanamayacak bu öğrenciden. Bırak gençler az eğlensin, keyfine baksın. Bir işi olup da parası olduğunda gider o zaman alır oyunu. Baltalamayın her şeyi. İki oyun oynayıp kafa dağıtacak diye öğrencinin 1 aylık bursunu almak çok mu doğru yani?
 
Korsan rezalet bir şey, insanların hakkına giriyorsun, bir de üstüne oyuna eleştiri yapıyorsun. Abi adamlar milyarlar harcıyor buralara, sen 1000 verme o vermesin batsın mı firma?

şimdi orijinal Windows falan da kullanıyordur bu arkadaş 100 TL'ye almak da emek hırsızlığı 6 bin TL vereceksin.
 
şimdi orijinal Windows falan da kullanıyordur bu arkadaş 100 TL'ye almak da emek hırsızlığı 6 bin TL vereceksin.
Bedava kullanıyorum. Ama kaçak değil ha ;D ücretsiz sürüm.
 
Yahu ne diye anlamamak için gayret ediyorsun. Parası olmayan adam oyun oynamayacak mi? Ben eğlenmek için bu kadar büyük paralar vermek gerektiğini düşünmüyorum. Bu yapımcılar seni umursamadı ve dil desteği getirmedi. Sen niye onları umursuyor sun? Ne diye bizi umursamayan adamın kasasına para girsin diye uğraşıyorsun? Her şey çıkar ilişkisi. A kişisinin parası var ki alıyor fakat b kişisinin yok ve korsana başvurmak zorunda kalıyor. Ben para veriyorum. Zorunda kalmadıkça korsan oynamıyorum. Oyun bir eğlence aracı. Paran yoksa oynama denecek ladar büyük bir şey değil. Sanıyor musun sen Rockstar Türkiye'yi çok önemsiyor. Önemseseydi bunu gösterirdi.
Oyunu oynayacaksan İngilizcen de olsun bir zahmet.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı