Sistem toplayıp Windows'a para vermemek

Gerek yok çünkü, Windows'un 5 kuruşu hak ettiği yok. Senelerdir boş boş Update getirip sistem kod karışıklığını arttırıyorlar. Bir de para bekliyorlar.

Lunix kullan Windows niye kullaniyorsun? Hem hak etmiyor de hem kullan 😂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Millet, bir şey fark ettim. 20 - 40K'ları sistemsal parçalara para bayıp sonra iş Windows almaya gelince neden korsan kullanıyoruz ki? Ben bunu cidden merak ediyorum.
Bunun bir çok sebebi olabilir ancak asıl sebebi gereksiz olması. Bilindiği üzere Türkiye'deki ekonomik şartlar insanları zorlamaya devam ediyor, harcanılan her kuruşun karşılığı isteniyor. 6300TL gibi ücreti işletim sistemine vermektense donanımsal olarak daha üstüne çıkılmayı çalışması diye yorumluyorum. Bana göre Microsoft parayı hak ediyor ancak Windows11 veya türevleri gibi işletim sistemlerini OEM key veya deneme sürümü ile kullanabildiğinizi düşünürsek, bu fiyatları verecek insanların olacağını düşünürsek.
 
Cok merak ediyorum kac yasindasin ve sen o yasi hakederek mi geldin?

Belli ki yaşınız benden büyük bu cümle hiç hoş olmamış neyse neden hak etmiyor dediğim yere gelelim bir işletim sistemi almak için 3000TTL vermeye ne gerek var? Zaten 50 TL'ye aynısını alabiliyoruz etrafa para saçabilecek kadar paranız varsa gidin hayır kurumuna bağışlayın.
 

Geri
Yukarı