CS2 Operasyon nedir ve nasıl Ajan alınır?

Chris10

Yoctopat
Katılım
25 Ekim 2023
Mesajlar
11
Arkadaşlar daha önce hiç operasyon yapmadım oyunda bu yüzden bazı sorular sormak istiyordum. Ben toplam 1000-1500 TL'lik CT ve T ajanı almak istiyorum oyunda ama birileri yakında operasyon gelebilir diyor. Operasyon gelirse ne olacak? Operasyon gelirse ucuz fiyata en pahalı ajanları mı alabileceğiz acaba? Mesela ben operasyon yapıp 5-10 tane 1000 TL'lik ajanları depolayabilir miyim yatırımlık?

1. sorum: Operasyonu tek kişi yapabiliyor muyuz ve kolay mıdır yapması? Benim Steam'da hiç arkadaşım yok ve olmayacak da ama bu yüzden operasyonu yapamama durumum olur mu? Kolay mıdır yapması ve operasyonu bitirmek için tahmini kaç günde btiririz?

2. sorum: Operasyon her türlü kar ettiriyor mu? Atıyorum ben 500 TL yatırıp sonra 10.000 TL'lik toplamda Ajanlar depolayabilir miyim?

3. sorum: Şu an yukarıda bahsettiğim toplamda 1.500 TL'lik ajan almak mantıklı mı? Operasyon beklenmeli mi yani gerek var mı?

Son sorum: Operasyona girip zarar etme ve başarısız olma ihtimalimiz var mı? Bu yoksa aynı CS'de kasa açma olayına mı benziyor?
 
Son 2 operasyonda yıldız kazanıp bunları özel bir CS marketinde harcıyorduk, haftalık en fazla 10 yıldız kazanılabiliyordu. Parçalanmış ağ operasyonunda 100 seviyelik bir bar vardı görevler ile o barı doldurdukça ödül alıyorduk. Diğer oprasyonlar çok eski olduğu için hatırlamıyorum ama bir defter veriliyordu ve defterdeki görevlere göre ödül alıyorduk diye hatırlıyorum.

Yeni operasyon son 2 operasyona benzerse istediğin ödülü kazandığın yıldız ile rastgele havuzlardan çıkartmaya çalışacaksın gibi duruyor ama bu konu hakkında kimse bu olacak diyemez o günü beklemen lazım.

1- tek kişilik görevler mevcut. Bir arkadaşa ihtiyacın yok.

2- operasyonda düşen eşyalar bir daha düşmeyeceği için uzun vadede kazanç gösterir ama bu eşyanin beğenilme ve nadirliği ile doğru orantılıdır.

3- bir sonraki operasyonda şu anda halihazırda olan ajanları satışa sunmadılar ya bir renk değişikliği uyguladılar ya da isim değişikliği. Bu sonsuza kadar sunmayacakları anlamına gelmez yani bunu kimse bilemez.

4- doğru eşyaları alırsanız uzun vadede yok.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir ve buna göre yatırım yapıp beni sorumlu tutamazsınız, sadece merakınızı gidermek için bildiklerimi paylaştım.

İyi günler dilerim.
 
Bende operasyon bekliyorum ama zannedersem 2024 yılı içinde çıkacak çünkü turnuva var ve kapsül olayı var o yüzden sonraki yıla sarkacak muhtemelen.
 
Hocam bu kesin mi? O zaman operasyon gelirse arkadaşım olmadığı için hiç girmeyeyim mi bu işe?

Co-op görevler geçtiğimiz operasyonlarda vardı, CS2'ye gelecek operasyonda da illaki olacaktır. Lobiden rastgele birilerini davet edip co-op görevleri tamamlayabilirsiniz isterseniz tabii.
 
Co-op görevler geçtiğimiz operasyonlarda vardı, CS2'ye gelecek operasyonda da illaki olacaktır. Lobiden rastgele birilerini davet edip co-op görevleri tamamlayabilirsiniz isterseniz tabii.
Hocam arkadaştan veya lobiden hileciler çıkar ve ben bu durumdan olumsuz etkilenirim diye çekiniyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi öyle bir şey olursa hesabıma? Bir de bu tip arkadaşla yapılan görevleri yapmazsam eğer operasyonu bitiremem galiba değil mi?
 
Hocam arkadaştan veya lobiden hileciler çıkar ve ben bu durumdan olumsuz etkilenirim diye çekiniyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi öyle bir şey olursa hesabıma? Bir de bu tip arkadaşla yapılan görevleri yapmazsam eğer operasyonu bitiremem galiba değil mi?

Takım arkadaşının hileci çıkması durumunda size bir şey olmuyor, görev geçerli sayılmış halde kalıyor tamamladıktan sonra. Ben de rastgele kişileri lobiden davet edip yapmıştım co-op operasyon görevlerini, hatta elemanın biri görev esnasında spinbot açmıştı.

Sistem değişmezse operasyon 16 hafta sürüyor. Her hafta görevleri tamamlayıp 1 haftada kazanabileceğin maksimum yıldızı kazandıktan sonra ekstra görevler de oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, her hafta bütün görevleri tamamlamak şart değildi operasyon jetonunu elmasa yükseltmek + maksimum yıldızı kazanmak için. Ancak CS2 ile birlikte farklı şekilde işleyen bir operasyon sistemi görebiliriz, bekleyip görürüz artık.
 
Co-op görevler de vardı. Onları tamamlamak için takım arkadaşıyla oynaması lazım.
Son 2 Operasyonda bir haftada en fazla 10 yıldız kazanılabiliyordu, ama bir haftadaki bütün görevlerin yıldız puanları 20 yapıyordu. Yani Operasyondaki bütün görevleri tamamlamadan en fazla kazanılabilecek yıldız puanını kazanabiliyordun ki buda toplam 100 yıldız yapıyordu. Verilen hatıra rozetini elmas yapmak istemiyor ve sadece ödülleri istiyorsa, ihtiyacı yok.
 
Verilen hatıra rozetini elmas yapmak istemiyor ve sadece ödülleri istiyorsa, ihtiyacı yok.

100 yıldıza ulaşınca zaten rozeti de elmasa yükselir. 33 yıldız kazanınca gümüş, 66 yıldız kazanınca altın, 100 yıldıza ulaştığında elmas oluyordu.

Demek istediğim şey daha çok mesajın yanlış anlaşılabileceğiydi. ''Tek kişilik görevler mevcut.'' deyince konu sahibi sadece tek kişilik görevlerin olduğunu sanabilir diye düzelttim. Gerçi şu an ne konuşsak boş, CS2 ile birlikte yeniden yapılandırılmış farklı bir operasyon sistemi görebiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı