PC için gamepad önerisi

O zaman bu farklı paket olmalı ya da o kısma yanlış bilgi girilmiş. Size de düzelttiğiniz için sağ olun. :D

Evet hocam aynı ürün sayfasında genel bakış kısmında yazmışlar 2.7 metre diye. Teknik özelliklerde yazdıkları yanlıştır kesin. Amazon ürün incelemelerine baktım biri 3 metreden uzun demiş yani tam ölçmemiştir muhtemelen öyle sanmıştır.

Kutu görselinde de yazıyormuş: 2.7 Metre.

edsfsfs.JPG
 
8BitDo diye bir Controller daha buldum. Genel olarak beğenilmiş 800 900 TL civarında. Xbox 9.nesil ile çok farkı var mıdır acaba? Hangisi alınmalı?
9.nesil alın, ileride pişman olursunuz, türkiye'de böyle maalesef daha az para verdiğiniz şeylere 2 yıl sonra pişman oluyorsunuz.
 
8BitDo diye bir Controller daha buldum. Genel olarak beğenilmiş 800 900 TL civarında. Xbox 9.nesil ile çok farkı var mıdır acaba? Hangisi alınmalı?

Siz bilirsiniz hocam fiyatı daha cazip ve genelde ürünleri iyi ama bir sorun durumunda ne kadar destek alırsınız onu bilemem. Kalite olarak ise tabi ki Xbox 9.Nesil daha iyi
 
9.nesil alın, ileride pişman olursunuz, Türkiye'de böyle maalesef daha az para verdiğiniz şeylere 2 yıl sonra pişman oluyorsunuz.

Siz bilirsiniz hocam fiyatı daha cazip ve genelde ürünleri iyi ama bir sorun durumunda ne kadar destek alırsınız onu bilemem. Kalite olarak ise tabii ki Xbox 9.Nesil daha iyi

En önemli olan şey kalitesi hocam. Kalite olarak aralarında çok azdan biraz daha fazla fark varsa 9.nesil alacağım tabii ki. Üstteki arkadaşın dediği gibi 1000TL az verip kalitesiz aldığıma 1 yıl sonra pişman olabilirim :D
 
Yani araştırın internetteki yorumları okuyun belki de çok iyidir bilmiyorum. Kullanmadığım ama sıkça alınan bir ürün olduğu için belli bir kalitenin üstündedir illa ki. Biraz da şans işi elektronik malum. Benim yıllarca önce meraktan aldığım Gamesir'in bir modeli vardı. 5-6 senedir boş boş duruyordu, yeniden oyun merakım başlayınca tekrar şarj ettim çalışıyor sorunu yok ama bazı oyunlarda tuşları ya çalışmıyor ya da tuhaf çalışıyor. Öyle durumlarda sanırım yazılımla vs bazı ayarlar yapılması gerekiyor ama Xbox 9.Nesil alınca şu ana kadar hiçbir oyunda ekstra bir ayar yapmam gerekmedi. Oyun kol destekliyorsa kol oyunu fazlasıyla destekliyor :)
 
Yani araştırın internetteki yorumları okuyun belki de çok iyidir bilmiyorum. Kullanmadığım ama sıkça alınan bir ürün olduğu için belli bir kalitenin üstündedir illaki. Biraz da şans işi elektronik malum. Benim yıllarca önce meraktan aldığım GameSir'in bir modeli vardı. 5-6 senedir boş boş duruyordu, yeniden oyun merakım başlayınca tekrar şarj ettim çalışıyor sorunu yok ama bazı oyunlarda tuşları ya çalışmıyor ya da tuhaf çalışıyor. Öyle durumlarda sanırım yazılımla vs bazı ayarlar yapılması gerekiyor ama Xbox 9.nesil alınca şu ana kadar hiçbir oyunda ekstra bir ayar yapmam gerekmedi. Oyun kol destekliyorsa kol oyunu fazlasıyla destekliyor :)

Ben de almayı düşünüyordum o yüzden gelmiştim başlığa, eski oyunlarda emülator gerekiyor mu Xbox kolu ile? 2000-2010 arası çıkan oyunlarda mesela?
 
Ben de almayı düşünüyordum o yüzden gelmiştim başlığa, eski oyunlarda emülator gerekiyor mu Xbox kolu ile? 2000-2010 arası çıkan oyunlarda mesela?

Hocam bilmiyorum ben tak çalıştırcıyım, oyun alırken de full kol desteği yazıyorsa alıyorum. Denememi istediğiniz bir oyun varsa bakayım kütüphanemde falan varsa ya da ücretsiz örnek olarak bak diyeceğiniz varsa denemeye çalışırım vakit bulunca.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı