Windows 11 23H2 daha stabil

Stabilite oturmuşmu yani şaunda Windows 10 kullanıyorum ona göre geçmeyi düşünüyorum.

Benim için gayet stabil bir sorun yok Masaüstünde ki akıcılık konusunda Windows 10 ile aynı Yenile yaparken bile belli olmuyor yenile yaptığı tepkime süresi tam olmuş yani.
 
Arkadaşlar 23H2 sürümü mükemmel olmuş Windows 10'daki stabilliği Windows 11 23H2 de de hissettiriyor 22H2 de Dosya Gezgini açılırken 4 sn beklerken bu sürümde Windows 10'daki gibi direk geliyor. Bence Windows 11 23H2 sürümüyle tamamen oturdu gibi Windows 10'un stabilitesini aratmıyor uygulamalar eskisinden daha hızlı açılıyor.

Güncel sürüm bilgileri bu.

Eki Görüntüle 2000675

Ya bana güncelleme gelmedi bilgisayarı da yeni formatlamıştım yine ISO'yla mı kurmak zorundayız gelmeyecek mi bu güncelleme? 😅
 
Sisteminiz destekliyorsa ISO'yu indirip Setup'a tıklayarak da güncelleyebilirsiniz, desteklemiyorsa çeşitli yöntemler mevcut. Bir tanesini burada anlattım: Rehber: UEFI, Secure Boot, TPM Desteklemeyen Sistemlerde Windows 11 Kurulumu

Sürekli yeniledim gelmiş sonunda. 😃

1699025170621.png
 
AMD sistemlerde öyle bir şey olduğunu duymuştum ama yine de 12 yıllık giriş seviyesi Intel sistem kadar değildir :) BIOS güncellemelerini düzenli olarak yaparsanız çözülür eninde sonunda.

Evet giriş seviyesi kadar değildir ama arkadaş direkt açmıyor bekletiyor diyor fakat bende öyle değil gayet stabil çalışıyor Dosya Gezgini hatta 22H2'den daha hızlı açılıyor buraya dosya gezginin açılış hızının 11 yıllık laptopdaki halinin videosunu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı