Blisterx
Decapat
- Katılım
- 22 Aralık 2022
- Mesajlar
- 319
Hocam ben aksine küçük ekran daha çok seviyorum.Tasarım harici SE olabilir. Ama o ekran kasa oranını bedava verseler kullanmam kişisel tercih.
Hocam ben aksine küçük ekran daha çok seviyorum.Tasarım harici SE olabilir. Ama o ekran kasa oranını bedava verseler kullanmam kişisel tercih.
O zaman SE alabilirsniz hocam. Memnun eder pil hariciHocam ben aksine küçük ekran daha çok seviyorum.
Zaten günüm bilgisayarda geçiyor günde 2-3 saat kullanırım oyunda oynamıyorum telefonda.Kullanım amacınız ve beklentiniz nedir? Sadece performans mı?
İphone 6s'e destek geçen yıl kesildi hocamiPhone SE2/11 ölü cihaz desek yeri artık bana göre değmez.
Zaten günüm bilgisayarda geçiyor günde 2-3 saat kullanırım oyunda oynamıyorum telefonda.
iPhone SE2/11 ölü cihaz desek yeri artık bana göre değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.